Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ελληνικό: Συνωστισμός στα λεωφορεία με κατεύθυνση τις κοντινές παραλίες (βίντεο)

Εικόνες συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς με κατεύθυνση τις κοντινές παραλίες της Αττικής έγινε viral από χθες.

Οι Αθηναίοι βγήκαν από νωρίς το πρωί στους δρόμους για να φτάσουν εγκαίρως για ένα μπάνιο στη θάλασσα και να προλάβουν και ξαπλώστρες στις οργανωμένες πλαζ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε αρκετά λεωφορεία μετά τη στάση του μετρό στο Ελληνικό παρατηρήθηκε να γεμίζουν με κόσμο. Αν και οι περισσότεροι φορούσαν μάσκα, οι αποστάσεις ασφαλείας ήταν αδύνατον να κρατηθούν.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.