HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τον Πρόεδρο & τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίας


Η διαχείριση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Λιμένα Παραλίας, η αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της νέας Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Αστέριου Μπουσνάκη.


Στη συνάντηση παρέστησαν και τα μέλη της επιτροπής: Αλεξάνδρα Παλάγκα, Χρήστος Νάνος, καθώς και ο  διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, υποπλοίαρχος Λ.Σ. Θεμιστοκλής Αδαμίδης.
Ο κος Μπουσνάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και ζήτησε την συνδρομή και μέριμνα του Δήμου Κατερίνης σε ό, τι αφορά την καθαριότητα των λιμενικών εγκαταστάσεων στα όρια του Δήμου, καθώς και τη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, που θα αποτυπώνεται  στη σύνταξη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος τόνισε χαρακτηριστικά: «Στον σχεδιασμό ανάπτυξης της περιοχής και προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της νέας Λιμενικής Επιτροπής προς όφελος του τόπου είμαστε στη διάθεσή σας και στο μέτρο του δυνατού θα συνδράμουμε στις προσπάθειές σας. Για τον Δήμο Κατερίνης, η  φροντίδα του παραλιακού μετώπου είναι προτεραιότητα. Στοίχημά μας να αναβαθμίσουμε και να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια