Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τον Πρόεδρο & τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίας


Η διαχείριση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Λιμένα Παραλίας, η αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της νέας Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Αστέριου Μπουσνάκη.


Στη συνάντηση παρέστησαν και τα μέλη της επιτροπής: Αλεξάνδρα Παλάγκα, Χρήστος Νάνος, καθώς και ο  διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, υποπλοίαρχος Λ.Σ. Θεμιστοκλής Αδαμίδης.
Ο κος Μπουσνάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και ζήτησε την συνδρομή και μέριμνα του Δήμου Κατερίνης σε ό, τι αφορά την καθαριότητα των λιμενικών εγκαταστάσεων στα όρια του Δήμου, καθώς και τη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, που θα αποτυπώνεται  στη σύνταξη και υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος τόνισε χαρακτηριστικά: «Στον σχεδιασμό ανάπτυξης της περιοχής και προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της νέας Λιμενικής Επιτροπής προς όφελος του τόπου είμαστε στη διάθεσή σας και στο μέτρο του δυνατού θα συνδράμουμε στις προσπάθειές σας. Για τον Δήμο Κατερίνης, η  φροντίδα του παραλιακού μετώπου είναι προτεραιότητα. Στοίχημά μας να αναβαθμίσουμε και να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.