HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Τουρκία ετοιμάζεται για κρίση: Αιφνιδιαστική πρόβα απόβασης στα ελληνικά νησιά

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι «Το τουρκικό Ναυτικό πραγματοποίησε αιφνιδιαστικές αποβατικές ασκήσεις στις 27 και 28 Απριλίου» απέναντι από τα ανατολικά νησιά του Αιγαίου τονίζοντας πως «ο κορωνοϊός δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα την μαχητική μας ικανότητα».

Στις ασκήσεις μετείχαν Τούρκοι Πεζοναύτες και ειδικές δυνάμεις με χαρακτηριστικό στοιχείο τον αιφνιδιασμό: Συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη νύχτα και η «επίθεση» εξαπολύθηκε λίγες ώρες μετά με τα νέα αποβατικά σκάφη του τουρκικού Ναυτικού.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι δεν ανακοινώθηκε η ακριβής περιοχή της άσκησης αν και οι αποβατικές ασκήσεις διεξάγονται στον κόλπο της Σμύρνης, (άλλωστε η Ταξιαρχία Πεζοναυτών εδρεύει στην Φώκαια).

















Για «παραβίαση των τουρκικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο, στα ανοιχτά της Λέσβου, από την ελληνική Ακτοφυλακή» μιλάνε τα τουρκικά ΜΜΕ, δημοσιεύοντας βίντεο με σκάφος του Λιμενικού να περνά ξυστά από βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες, υποτίθεται «για να την  ανατρέψει», όπως ισχυρίζονται οι Tούρκοι.

«Η ελληνική ακτοφυλακή συνεχίζοντας τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ανάγκασαν 48 πρόσφυγες να επιστρέψουν στα τουρκικά χωρικά ύδατα», μεταδίδεται χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι για να ,ην «παραβιάζονται» τα «ανθρώπινα δικαιώματα» θα πρέπει να καταργηθούν τα σύνορα, σύμφωνα με την τουρκική… λογική.



Μάλιστα σε άλλο βίντεο-παρωδία η τουρκική Ακτοφυλακή «διέσωσε ταλαιπωρημένους» από τουρκική ακτή, γιατί το ΛΣ, όπως κατηγορούν τους χάλασε τη μηχανή στη βάρκα.




Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια