Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η νεαρή Βολιώτισσα ήταν «γυναίκα αράχνη» – Πώς άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό το συντρόφου της

Έριξε υπνωτικό στον σύντροφό της ανήμερα των γενεθλίων του και του άρπαξε την πιστωτική κάρτα. Απίστευτη υπόθεση υπεξαίρεσης πρόκειται να απασχολήσει σύντομα τη Δικαιοσύνη.

Βολιώτισσα ηλικίας 25 ετών φέρεται να έκλεψε από τον συνομήλικο φίλο της το ποσό των 700 ευρώ. Εκείνος, όμως, που κάνει τρομερή εντύπωση είναι ο τρόπος, με τον οποίο το κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη. Ο 25χρονος είχε γενέθλια και το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι του με την καλή του και διασκέδαζαν. Ηταν μία όμορφη βραδιά, η οποία όμως έμελλε να έχει διαφορετική εξέλιξη.

Δίχως να αντιληφθεί πώς η σύντροφός του τού έριξε υπνωτικό στο ποτό και στη συνέχεια του έκλεψε την κάρτα. Την επομένη το πρωί αντιλήφθηκε τι συνέβη. Δεν θυμόταν τίποτα για το προηγούμενο βράδυ. Το κεφάλι του πονούσε πολύ, ενώ η καλή του απουσίαζε από το σπίτι.

Αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να ψάχνει. Όταν χρειάστηκε να ψωνίσει με την κάρτα του διαπίστωσε ότι έλειπε ποσό 700 ευρώ και τότε άρχισε να λύνει το κουβάρι.

Απευθύνθηκε στη φίλη του και τη ρώτησε γιατί πήρε την κάρτα του κι εκείνη αρνήθηκε την κλοπή, όμως στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι πήρε ένα μέρος των χρημάτων και συγκεκριμένα ποσό 300 ευρώ.

Ο 25χρονος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει στις ενέργειες και τις πράξεις της φίλης του. Δεν δίστασε να του βάλει στο ποτό υπνωτική ουσία, προκειμένου να κοιμηθεί και να του κλέψει τα χρήματα. Τι θα συνέβαινε αν πάθαινε κάτι; Όταν ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί δεν αισθανόταν καθόλου καλά και το κεφάλι του ήταν να σπάσει.

Η αδίστακτη ήθελε να του κλέψει την κάρτα και προκειμένου να το καταφέρει δεν φοβήθηκε τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παθών πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να υποβάλει μήνυση για υπεξαίρεση ζητώντας την παραδειγματική της τιμωρία. Συγκεντρώνει τα στοιχεία που χρειάζεται και σύντομα θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων για να δικαιωθεί.


Πηγή: taxydromos.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.