Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στο Νοσοκομείο Κατερίνης ο Φ.Μπαραλιάκος

Τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης  επισκέφθηκε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος για να συγχαρεί διά ζώσης τους «ήρωες της πρώτης γραμμής» της πανδημίας.

Ο κ. Μπαραλιάκος στη συνάντησή του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γ. Χατζηγεωργίου εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό για την άψογη λειτουργία του την περίοδο έξαρσης του COVID-19. Ο άριστος βαθμός ετοιμότητας και η αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών αποδεικνύουν την  εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών  σε όσους νόσησαν από τον Κορονοϊό στο νομό.

Παράλληλα, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν οι γενικότερες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και εξοπλισμό αλλά και ο ευρύτερος σχεδιασμός της υγειονομικής μονάδας για την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι με αφορμή την υγειονομική κρίση, που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊου, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας αναβάθμισης του συστήματός Υγείας. Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είχε καταγράψει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του και προχώρησε σταδιακά σε νομοθετήσεις και παρεμβάσεις. Η κρίση λειτούργησε ως επιταχυντής των διαδικασιών αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγειονομικής φροντίδας»
Η επίσκεψη του βουλευτή ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση   στο αμέσως προσεχές διάστημα να προγραμματιστεί νέα συνάντηση.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.