Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες στους χώρους πρασίνου από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος


Για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, εργάζονται καθημερινά, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου.

Ειδικότερα, την τρέχουσα περίοδο τα συνεργεία εργάζονται στην οδό 19ης Μαΐου (πλατεία Γενοκτονίας), στο Δημοτικό πάρκο, στην Ανδρομάχη, στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, σε αύλειους χώρους σχολείων, στην πλατεία Μακεδονίας, στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού (Πολυχώρος Αθλητισμού), σε νησίδες, κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη κ.α. κοινόχρηστους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επικεντρώνονται σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, κλαδεύσεις δέντρων κ.ο.κ.


«Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά που απαιτούνται, οι υπηρεσίες μας εργάζονται καθημερινά και εντατικά για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης, διάδοσης και καθαριότητας στους χώρους πρασίνου και ευρύτερα» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.