Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Λίφτινγκ» στους παιδικούς σταθμούς

Η τοιχογραφία – ζωγραφική με πινέλα και χαρούμενα χρώματα - σχέδια στις προσόψεις,  το φρεσκάρισμα και οι ελαιοχρωματισμοί μετά από πολλά χρόνια στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, οι εργασίες επισκευής – συντήρησης στις ηλεκτρολογικές - υδραυλικές υποδομές,  η αναδιαμόρφωση, η ενίσχυση του πρασίνου και ο καθαρισμός από χόρτα στους αύλειους χώρους αλλάζουν σταδιακά την όψη και των 10 παιδικών σταθμών του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Προέδρο του ΟΠΠΑΠ Νίκο Τσιαμπέρα επιθεώρησε τις εργασίες, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βελτιώνουμε ουσιαστικά την καθημερινότητα των παιδιών μας στους παιδικούς σταθμούς, καθώς πρόκειται για χώρους, που διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο όχι μόνο σε ό, τι αφορά στη δημιουργική απασχόληση, αλλά και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, στην κοινωνικοποίηση και στη μετέπειτα σχολική πορεία των παιδιών μας».


Λειτουργικές και σύγχρονες εγκαταστάσεις

Στο ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα αναβάθμισης της λειτουργίας των παιδικών σταθμών της πόλης εντάσσεται και η ολοκλήρωση της προετοιμασίας σύνδεσης με το φυσικό αέριο σε πρώτη φάση τριών παιδικών σταθμών (1ος Παιδικός Σταθμός Ιάσωνος & Ιερομονάχου, 2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός 19ης Μαΐου, 4ος Παιδικός Σταθμός – Κρέσνας 35), που εδρεύουν σε δρόμους από τους οποίους διέρχεται το υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής.

Τέλος, παρεμβάσεις υλοποιούνται από τον ΟΠΠΑΠ και στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ (Δημοτικό Πάρκο), όπου για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων έγινε η τοποθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.