Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με μάσκες και γάντια οι πιστοί στις εκκλησίες στη μετά κορονοϊού εποχή

Η Δευτέρα 4η Μαΐου είναι μία ημερομηνία ορόσημο σε μία περίοδο πρωτόγνωρη για όλους μας. Το γενικευμένο lockdown λόγω του φονικού κορονοϊού ανέστειλε την καθημερινότητά μας, τις συνήθειές μας, την εργασία μας και την διασκέδασή μας.

Από σήμερα, ένα μέρος, αυτής της καθημερινότητας επιστρέφει μιας και τέθηκε σε λειτουργία η πρώτη φάση σταδιακής άρσης των μέτρων. Έτσι η Μαΐου σηματοδοτεί και το άνοιγμα των εκκλησιών αλλά μόνο για ατομική προσευχή.

Έτσι αρκετοί ήταν οι πιστοί που περίμεναν έξω από τους ναούς προκειμένου να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν στην μετά κορονοϊό εποχή. Παίρνοντας τα απαραίτητα μέσα αυτοπροστασίας και φορώντας μάσκες και γάντια.

Όλοι όσοι βρίσκονται μέσα είναι μόνο με μάσκες και σε κάποιους έχουν αφαιρεθεί και καθίσματα. Η κανονικότητα στις εκκλησίες θα επανέλθει στις 18 Μαΐου όταν θα μπορούν οι πιστοί να παρακολουθούν με αποστάσεις πάντα, τις λειτουργίες.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.