Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων δημιουργήθηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων που κατασκευάστηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, σε αντικατάσταση του παλιού υποβαθμισμένου γραφείου που υπήρχε, για την καταγραφή και προμήθεια καυσίμων σε δημοτικά οχήματα.

Το νέο οίκημα κατασκευάστηκε με εργατικό δυναμικό του Δήμου Κατερίνης (μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, πλακάδες κ.ά.), κατόπιν συνεννόησης του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη, αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου Γραφείου Κίνησης και Καυσίμων αναβαθμίστηκε το περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων που ασχολούνται με τη διαχείριση καυσίμων ενώ ανασυγκροτήθηκε και η όλη διαδικασία λειτουργίας στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης που έχει ξεκινήσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

«Από τότε που ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου στον τομέα καθαριότητας διαπίστωσα ότι ορισμένα τμήματα λειτουργούσαν πλημμελώς λόγω και προβλημάτων στον εργασιακό τομέα», δήλωσε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης και πρόσθεσε λέγοντας: «Καταγράψαμε λοιπόν αυτά τα προβλήματα και σιγά σιγά προωθούμε τις δέουσες λύσεις.

Είμαι επομένως ευτυχής που κατασκευάσαμε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων και μάλιστα με οικονομικό τρόπο αξιοποιώντας υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας. Δημιουργήσαμε έναν αναβαθμισμένο χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους μας που διαχειρίζονται τα καύσιμα οχημάτων όλου του Δήμου Κατερίνης.


Το Νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων θεωρώ ότι αποτελεί μια μικρή ψηφίδα στον συνολικό πίνακα του Δημοτικού μας Αμαξοστασίου, είναι ένα κομμάτι ανάπλασης και αναβάθμισης από τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας όμως δεν σταματάει εδώ αλλά θα συνεχιστεί ώστε και οι υπάλληλοί μας να εργάζονται σε ένα καλύτερο περιβάλλον αλλά και να παρέχουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών, προς όφελος όλων μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.