HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άρση μέτρων: Τι ισχύει για τη χρήση ασανσέρ εν μέσω κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Αλλαγές και στα ασανσέρ φέρνει η νέα καθημερινότητα, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, η οποία περιλαμβάνει νέους κανόνες σχεδόν για τα πάντα.
Το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας είναι μερικές από τις συνήθειες που θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλους για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να αποφεύγεται η χρήση ασανσέρ
Ωστόσο, σε μια νέα κανονικότητα πρέπει να μπουν και άλλες καθημερινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα η χρήση των ασανσέρ, όπου οι ειδικοί συστήνουν πλέον να αποφεύγονται προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός.

Τα ασανσέρ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από Ατομα με Ειδικές Ανάγκες, ευάλωτες ομάδες, και για μεταφορά εμπορευμάτων όπου υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες. Ταυτόχρονα η πληρότητα τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40% από την προβλεπόμενη χωρητικότητα.

Στον πίνακα με τις οδηγίες Δημόσιας Υγείας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, χρήση μάσκας) στις βασικές κατηγορίες δημόσιων χώρων, με βάση τις τελικές κατευθύνσεις που εγκρίθηκαν την Παρασκευή από την Υγειονομική Επιτροπή, αναφέρεται ακόμη ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και το κοινό στα ασανσέρ.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια