Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άρση μέτρων: Τι ισχύει για τη χρήση ασανσέρ εν μέσω κορωνοϊού (ΦΩΤΟ)

Αλλαγές και στα ασανσέρ φέρνει η νέα καθημερινότητα, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, η οποία περιλαμβάνει νέους κανόνες σχεδόν για τα πάντα.
Το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας είναι μερικές από τις συνήθειες που θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλους για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να αποφεύγεται η χρήση ασανσέρ
Ωστόσο, σε μια νέα κανονικότητα πρέπει να μπουν και άλλες καθημερινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα η χρήση των ασανσέρ, όπου οι ειδικοί συστήνουν πλέον να αποφεύγονται προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός.

Τα ασανσέρ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από Ατομα με Ειδικές Ανάγκες, ευάλωτες ομάδες, και για μεταφορά εμπορευμάτων όπου υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες. Ταυτόχρονα η πληρότητα τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40% από την προβλεπόμενη χωρητικότητα.

Στον πίνακα με τις οδηγίες Δημόσιας Υγείας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, χρήση μάσκας) στις βασικές κατηγορίες δημόσιων χώρων, με βάση τις τελικές κατευθύνσεις που εγκρίθηκαν την Παρασκευή από την Υγειονομική Επιτροπή, αναφέρεται ακόμη ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και το κοινό στα ασανσέρ.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.