HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Eurovision 2020: Έγινε διαδικτυακά ο πρώτος ημιτελικός – Η συμμετοχή της Κύπρου

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε μεγάλες αλλαγές και μια σειρά ακυρώσεων μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών οργανώσεων. Ανάμεσά τους και η Eurovision 2020, που φέτος ήταν να γίνει στο Ρότερνταμ. Μάλιστα, ο μουσικός διαγωνισμός υπό κανονικές συνθήκες αυτή την εβδομάδα θα διεξαγόταν με τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (16/5).

Ωστόσο, η EBU φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένους τους φαν του θεσμού, φροντίζοντας να κάνει μια διαφορετική… Eurovision διαδικτυακά. Η πρωτοβουλία Europe shine a light ενώνει εν μέσω πανδημίας και δυσκολιών μουσικά την Ευρώπη και σε αυτήν παρουσιάζονται τα τραγούδια των χωρών που ήταν φέτος να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Το βράδυ της Τρίτης έγινε ο πρώτος ημιτελικός (όπως ήταν να γίνει κανονικά), όπου διαδικτυακά παρουσιάστηκαν οι χώρες που συμμετείχαν σε αυτόν. Ανάμεσά τους και η Κύπρος με τον Sandro και το Running, αλλά και οι Γερμανία και Ιταλία από τις «Big Five».

Δείτε το τραγούδι της Κύπρου:



Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκπομπής, η οποία είχε διάρκεια πάνω από 90 λεπτά, οι φίλοι της Eurovision είχαν την ευκαιρία να δουν ένα μέρος από τα επίσημα βίντεο κλιπ των φετινών εκπροσώπων. Όπως αποφασίστηκε από τους παραγωγούς της Eurovision 2020, τα τραγούδια αναπαράχθηκαν με την επίσημη σειρά εκτέλεσης.

Οι καλλιτέχνες μοιράστηκαν με το κοινό αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών -που έχουν βγει από τη Eurovision -και στο σόου έβαλαν και δικά τους τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν σε διαφορετικό ύφος.

Ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο θα συμμετέχει η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπεράκη και το Supergirl θα διεξαχθεί και πάλι διαδικτυακά, την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 21:00. Το Σάββατο (16/5) που ήταν να γίνει ο μεγάλος τελικός, θα υπάρξει ένα δίωρο show στο οποίο θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα.

Οι χώρες που είχαν κληρωθεί για τον Α' Ημιτελικό της φετινής Eurovision, είναι οι εξής:

Λευκορωσία

Λιθουανία

Σουηδία

Σλοβενία

Σκόπια

Αυστραλία

Ιρλανδία

Ρωσία

Νορβηγία

Κύπρος

Κροατία

Αζερμπαϊτζάν

Μάλτα

Ισραήλ

Ουκρανία

Ρουμανία

Βέλγιο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, ολόκληρο τον πρώτο διαδικτυακό ημιτελικό:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια