Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Πιερικό για την άνοδό του στη Football League

Εκφράζω, τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας του Πιερικού, για την άνοδό του στην Football League, που κέρδισε επάξια με την εξαιρετική αγωνιστική του παρουσία, επιβεβαιώνοντας τη σκληρή δουλειά, τη συνεχή  προσπάθεια και το υψηλό αγωνιστικό σθένος.

Εύχομαι από καρδιάς, πάντα νίκες και αυτή η άνοδος να αποτελέσει απαρχή για νέες επιτυχίες, ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος του Πιερικού, που θα κάνουν χαρούμενους και υπερήφανους τους Πιεριείς.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και εγώ προσωπικά, θα είμαστε στο πλευρό της μεγάλης ομάδας της Πιερίας, που είμαι βέβαιη, θα διαγράψει νέα σημαντική πορεία, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
 Σοφία Μαυρίδου


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.