Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Ιnstagram «σκότωσε» δημοφιλή εφαρμογή του

Το Facebook αποφάσισε να αποσύρει από το Google Play την εφαρμογή Instagram Lite, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Το Facebook έχει ήδη στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες που την χρησιμοποιούσαν και τους ενημερώνει ότι η εφαρμογή πλέον δεν θα υποστηρίζεται με νέες αναβαθμίσεις.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, το Facebook ωθεί τους χρήστες να κατεβάσουν την πλήρη εφαρμογή Instagram, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε το Instagram Lite αποσύρεται αλλά υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει με νέα μορφή.

Μετά από τη δοκιμή των δύο τελευταίων ετών, το Facebook θα μελετήσει τις αξιολογήσεις των χρηστών της εφαρμογής και αναμένεται στο μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα νέο και πολύ καλύτερο Instagram Lite, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Το Instagram Lite ήταν μια πιο "ελαφριά" έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής, η οποία απευθυνόταν σε χρήστες αναπτυσσόμενων χωρών με περιορισμένη πρόσβαση στο Internet και χαμηλότερου δυναμικού έξυπνες συσκευές.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.