Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

O συνωστισμός για take away κοκτέιλ στο Βόλο που εξόργισε τον Χαρδαλιά

Οι μέρες της αυστηρής καραντίνας του κορονοϊού τελείωσαν χθες το πρωί και το πρώτο βράδυ μετά την άρση των μέτρων αρκετοί κάτοικοι του Βόλου αποφάσισαν να το ρίξουν έξω.

Όπως μετέδωσε το thenewspaper.gr. αρκετός συνωστισμός παρατηρήθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/5 στα στενά της συνοικίας των Παλαιών, έξω από μαγαζί που έφτιαχνε κοκτέιλ σε take away μορφή.

Εκατοντάδες άνθρωποι νεαρής κυρίως ηλικίας έφτασαν στο σημείο για να απολαύσουν τη βραδιά μαζί με την παρέα τους και το ποτό τους, σύμφωνα με το thenewspaper.

Αυτές ήταν και οι εικόνες (όπως και άλλες περιπτώσεις σε Αθήνα και επαρχία) που ανάγκασαν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να κάνει σύσταση σε αυστηρό ύφος ότι δεν επιτρέπεται η πώληση ποτών take away.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.