Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θαυμάστρια του Μητσοτάκη πήγε να τον αγκαλιάσει στην Ερμού : «Μην με φιλάτε», της έλεγε

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην Ερμού, άκουσε το… καθιερωμένο «ως εδώ», ρώτησε τους πιτσιρικάδες αν θα πάνε για μπάνιο και έπεσε πάνω σε μία ενθουσιώδη θαυμάστρια.

Την Ερμού επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να δει πως κινείται η αγορά και να ακούσει τους πολίτες, αλλά και τους καταστηματάρχες.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά το Παγκράτι άκουσε και στο κέντρο της Αθήνας από μία υπάλληλο καταστήματος να του λέει ως εδώ για να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας, τα είπε με τους πιτσιρικάδες για τα σχολεία και τις παραλίες, ενώ συνομίλησε και τους αστυνομικούς που ήταν στην περιοχή.

Κάποια στιγμή όμως έπεσε πάνω σε μία ενθουσιώδη θαυμάστριά του, που έτρεξε κατά πάνω για να τον αγκαλιάσει.

Κάτι που φυσικά θα παραβίαζε τους… κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμε, αναγκάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της πει: «Μην με φιλάτε».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 5ο λεπτό…Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.