Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιχείρηση αποκατάστασης φθορών σε υποδομές με την συνδρομή της Νovoville

Μία εκτεταμένη επιχείρηση αποκατάστασης βλαβών, φθορών σε υποδομές, όπως π.χ. πεζοδρόμια, ράμπες ΑμΕΑ, τόσο στον αστικό ιστό, όσο και στο σύνολο των τοπικών - δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης είναι σε εξέλιξη, από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, οι εργασίες επικεντρώνονται σε αιτήματα δημοτών μέσω της πλατφόρμας Novoville, τα οποία - στο μέτρο του δυνατού - οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης αντιμετωπίζουν και ικανοποιούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των δημοτών μας για την καθημερινότητα,  κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι θα καταστήσουμε το δήμο Κατερίνης φιλικό προς το δημότη, ένα δήμο ο οποίος ακούει, ελέγχει και εξυπηρετεί άμεσα, όλα τα εκκρεμή ζητήματα, σε κάθε γειτονιά» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Υπενθυμίζεται, ότι, τα συχνότερα αιτήματα που καταγράφονται στην πλατφόρμα novoville αφορούν στο Δημοτικό φωτισμό, σε πεζοδρόμια ή δρόμους, τα οποία έχουν υποστεί φθορές, ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας.

Για να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή novoville εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:Περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: https://katerini.gr/novoville/
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.