Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Reuters για Ελλάδα: Ο κόσμος στις παραλίες αλλά με τις απαραίτητες αποστάσεις

Στις παραλίες συρρέουν οι Έλληνες καθώς άνοιξαν περισσότερες από 500 παραλίες με την Ελλάδα να προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να βοηθήσει τον τουρισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναφέρεται στη σημερινή άρση των περιοριστικών μέτρων για τις παραλίες, για πολλούς ανθρώπους, ήταν η πρώτη «εμφάνιση» σε δημόσιο χώρο από τότε που η χώρα άρχισε να χαλαρώνει το lockdown ενώ συνέπεσε και με τον πρώτο καύσωνα της χρονιάς.

Οι πολίτες που βρέθηκαν σε παραλίες είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τα μέτρα αποστασιοποίησης, τα οποία ορίζουν ακόμη και τι απόσταση πρέπει να έχουν μεταξύ τους οι ομπρέλες.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον Άλιμο, μια δημοφιλή παραλία στα νότια της Αθήνας, περιμένουν ουρές από νωρίς το πρωί για να βρουν μια θέση στην παραλία.

«Είναι ό,τι καλύτερο για εμάς τους ηλικιωμένους... να έρθουμε και να χαλαρώσουμε λίγο μετά την καραντίνα», τόνισε ο 70χρονος Γιάννης Τεντόμας. Πρόσθεσε ότι συμμορφώνεται με τα μέτρα καθώς όπως είπε είναι σαν να σου έχουν βάλει «ένα όπλο στο κεφάλι».

Σε μια γειτονική παραλία, ένα drone πετάει πάνω από ξαπλώστρες βγάζοντας ανακοινώσεις που προτρέπουν τον κόσμο να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις μεταξύ τους.Η Ελλάδα είναι μια από τις πλέον εξαρτημένες χώρες στην Ευρώπη από τον τουρισμό. Μετά την επανέναρξη των παραλιών, θα επιτρέπεται οι πολίτες να πάνε στην Εκκλησία, ενώ αρχαιολογικοί χώροι, συμπεριλαμβανομένης της Ακρόπολης, θα ανοίξουν ξανά για τους επισκέπτες στις 18 Μαΐου. Από τη Δευτέρα, θα επιτρέπεται το ταξίδι σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, και από τις 25 Μαΐου στα νησιά.

«Πρόκειται για ένα κρίσιμο σημείο καμπής στις προσπάθειές μας και πρέπει να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.