Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Superleague: Πρόταση για σέντρα στις 6 Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ομάδες πρότειναν στην κυβέρνηση να ξεκινήσουν τελικά τα πλέι οφ το διήμερο 6 με 7 Ιουνίου.

Με τις ομάδες να έχουν ξεκινήσει πια και ομαδικές προπονήσεις, υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμοι οι παίκτες να αγωνιστούν και έτσι είχε σημειωθεί εξ αρχής ως πρώτη ημερομηνία η 6η Ιουνίου για την επανέναρξη της Superleague.

Αυτή ήταν λοιπόν εν τέλει και η πρόταση που κατατέθηκε στην τηλεδιάσκεψη και μένει να φανεί αν οι αρμόδιες αρχές θα δώσουν το απαραίτητο “πράσινο φως” για να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες για το πρωτάθλημα.

Η τελική απόφαση πάντως, αναμένεται ακόμη και μέσα στην ημέρα…


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.