Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο αντιπρόεδρος του Βελγίου δεν ξέρει να βάζει τη μάσκα και γίνεται viral [βίντεο]

Το βίντεο που δείχνει τον υπουργό Δικαιοσύνης του Βελγίου να μη μπορεί να βάλει τη μάσκα του κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πρόκειται για μια ντροπιαστική στιγμή η οποία προκάλεσε πολύ γέλιο παγκοσμίως. Η μάσκα του υπουργού Δικαιοσύνης και αντιπροέδρου του Βελγίου, Κοέν Γκενς βρέθηκε πρώτα στο μέτωπό του, μετά στα μάτια του και κατέληξε στο στόμια και τη μύτη, μετά δυσκολίας. «Εχω την εντύπωση ότι έχω μεγάλα αυτιά», σχολίασε ο ίδιος, προκαλώντας μεγαλύτερο γέλιο.


Τα social media πήραν φωτιά, με τα σχόλια να μην είναι διόλου τιμητικά για τον Βέλγο πολιτικό. Κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι ανέφεραν ότι το βίντεο αποτελεί γλαφυρό παράδειγμα αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από τη βελγική κυβέρνηση.

«Έτσι αντιμετωπίζει το Βέλγιο την κρίση κορωνοϊού», σχολίασε στο Twitter o Τομ Φαν Γκρίκεν, επικεφαλής του ακροδεξιού φλαμανδικού κόμματος Vlaams Belang.

«Αγαπητέ Τομ, όταν δέχομαι κάτι όμορφο, είμαι ευγνώμων και προσπαθώ να το βάλω, ακόμη κι αν τα αυτιά μου είναι πολύ μεγάλα», απάντησε με χιούμορ ο Βέλγος υπουργός Δικαιοσύνης, στο σχόλιο του Φαν Γκρίκεν.

Μόνο η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» J.K. Rowling, υπερασπίστηκε τον αντιπρόεδρο του Βελγίου:

«Δεν μπορώ, ειλικρινά, να γελάσω με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ακριβώς θα πάθαινα κι εγώ, ειδικά, αν υπήρχαν κάμερες μπροστά. Δεν είμαι επιδέξια με τα άψυχα αντικείμενα και θα ίδρωνα σκεπτόμενη «δεν το βάζω καλά, δεν το βάζω καλά» ενώ αναπόφευκτα θα μεταμόρφωνα τη μάσκα σε μαντήλι για μαλλιά».


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.