Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

WiFi4EU σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Η Ευρωπαϊκή Ένωση  (ΕΕ) έχει αναπτύξει το πρόγραμμα “WiFi4EU” το οποίο δίδει τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν δωρεάν σύνδεση WiFi ευρισκόμενοι σε δημόσιους χώρους (πλατείες, πάρκα, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ).

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος και στην προσπάθεια για την  αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει ο δήμος στους κατοίκους του, ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αφού εξασφάλισε σχετική έγκριση της ΕΕ, υπέγραψε σύμβαση για την εγκατάσταση WiFi σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα μπορούν οι πολίτες, κατ´ αρχήν σε συγκεκριμένες περιοχές κάθε Κοινότητος, να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

“Οι δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο δήμος μας σε κάποιους τομείς, δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη συνολική προσπάθειά μας για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους συνδημότες μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Μανώλας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.