HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λήξη συναγερμού στην Παραλία Κατερίνης – Η υπόθεση με τους μετανάστες λαμβάνει αίσο τέλος

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα πάρει η υπόθεση με τον «Ξενοδόχο που αποφάσισε να γεμίσει το ξενοδοχείο του με μετανάστες εν’ όψη του καλοκαιριού!!!», που είχε διαρρεύσει εχθές το πρωί και αναστάτωσε όλη την τοπική κοινωνία και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.
Από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι στην χθεσινή γενική συνέλευση ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για 2 μεμονωμένες περιπτώσεις ιδιοκτητών διαμερισμάτων στην Παραλία Κατερίνης, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι φιλοξενούν κάποιες οικογένειες προσωρινά και μέχρι να ξεκινήσει κανονικά η σεζόν.

Ωστόσο αυτό δεν καθησύχασε ιδιαίτερα εχθές το βράδυ τους επιχειρηματίες και την κοινωνία της Παραλίας, μέχρι που έλαβαν διαβεβαιώσεις τόσο από τον βουλευτή κ. Μπαραλιάκο, όσο και από τον Δήμαρχο (ο οποίος παραβρέθηκε στην συνέλευση), ότι θα κάνουν ότι κινήσεις είναι απαραίτητες για να λήξει το θέμα άμεσα και χωρίς δυσάρεστες επιπτώσεις στον τουρισμό της Κατερίνης.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν όλοι οι συνδικαλιστικοί και εμπλεκόμενοι φορείς της παραλίας, ενώ ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων κ. Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης ανέλαβε τον συντονισμό της ενημέρωσης των αρμόδιων τοπικών αρχών.

Φαίνεται πως τα γρήγορα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας, σε συνδυασμό με την άμεση ανταπόκριση και την συνεργασία των αρχών το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια