Εύκολη συνταγή με ντοματίνια και φέτα
Υλικά για 4 άτομα
- 10 ντοματίνια πλυμένα, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 250-300 γρ. φέτα
- 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 8-10 αυγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βουτυρώνετε ένα ταψί και λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνετε μέσα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε.
- Βγάζετε το κρεμμύδι με τρυπητή κουτάλα και προσθέτετε στο τηγάνι τα ντοματάκια, μαραίνοντάς τα για 2-3', ανακατεύοντας διαρκώς.
- Απλώνετε στο ταψάκι τα ντοματίνια και το κρεμμύδι. Προσθέτετε τη φέτα σε κομματάκια ή τρίμματα μοιράζοντας τη ομοιόμορφα.
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος ή το εβαπορέ με τα αβγά, αλατοπίπερο και το μαϊντανό.
- Περιχύνετε με το μείγμα το περιεχόμενο του ταψιού και αφήνετε να σταθεί λίγο.
- Ψήνετε την ομελέτα στο φούρνο στους 180° - 200° C για 40'-45'.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!