HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αναστάτωση σε Πιερία-Χαλκιδική από την απαγόρευση εισόδου σε Σέρβους

Με αλλαγή κανονισμών της χώρας σε ΦΕΚ απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σε τουριστικούς προορισμούς της Β. Ελλάδος –κυρίως στην Πιερία, τη Χαλκιδική και την ευρύτερη Kαβάλα- από το γεγονός ότι με αλλαγή των κανονισμών της χώρας σε ΦΕΚ που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Θύματα αυτής της κατάστασης υπήρξαν αρκετοί Σέρβοι, οι οποίοι έχοντας κρατήσεις σε καταλύματα ξεκίνησαν από το Βελιγράδι, το Νις και άλλες πόλεις οδικώς για την Ελλάδα, αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Κάτι που ίσχυε πριν την χθεσινοβραδινή αιφνιδιαστική αλλαγή, που μετέθεσε το άνοιγμα των συνόρων για τους πολίτες τρίτων χωρών από τις 15 στις 30 Ιουνίου.

Οι διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της Βόρειας Ελλάδας έφτασαν στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς –όπως λένε- θα μπορούσε η αλλαγή να γίνει την Παρασκευή, ώστε να ενημερωθούν και να μην ξεκινήσουν. 



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια