HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Κατερίνη γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Εκατοντάδες ποδηλάτες ανταπροκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης στην ποδηλατοβόλτα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 3ης Ιουνίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Τα οφέλη του ποδηλάτου και η επιτακτική ανάγκη και επιθυμία των πολιτών να ενταχθεί με ασφάλεια και σεβασμό στην καθημερινότητά τους, στάλθηκαν ως ηχηρό μήνυμα μέσα από τις δράσεις που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Φέτος η ποδηλατοβόλτα στην Κατερίνη είχε διπλό εορταστικό χαρακτήρα για την Ποδηλατική Από-Δραση, λόγω των δέκα χρόνων από την ίδρυσή της. Δέκα χρόνια συνεχούς δράσης και αγώνων με σκοπό την καθιέρωση του ποδηλάτου ως αστικό μέσο μετακίνησης, την καλλιέργεια ποδηλατικής νοοτροπίας και οδηγικής παιδείας, τη διεκδίκηση ποδηλατικών υποδομών. Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι τα χρόνια αυτά προσέφεραν την εθελοντική τους βοήθεια και στήριξη στις δράσεις μας.

Ο σύλλογος συνεχίζει τις προσπάθειές του, ανοιχτός πάντα σε συνεργασίες με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ποδηλατικούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τον Ερυθρό Σταυρό που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας, προκειμένου να διεξάγονται οι οργανωμένες ποδηλατοδράσεις με ασφάλεια.



Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια