Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Γιώργος Νταντάμης: «Φέτος, στοχεύουμε στον εσωτερικό τουρισμό»

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM – «ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ»

«Είμαστε σε κινητικότητα. Διαβλέψαμε εκ των προτέρων ότι η διεθνής αγορά είναι δύσκολη για φέτος, τα σύνορα είναι ακόμη κλειστά, και επικεντρωνόμαστε στον εσωτερικό τουρισμό», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης στην εκπομπή «Εδώ Μιλάς Εσύ», του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, που παρουσιάζουν η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης.

Ο κ. Νταντάμης μίλησε για τη φετινή τουριστική καμπάνια του Δήμου Κατερίνης, τις δράσεις και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ξεκίνησε με άλλους σχεδιασμούς αλλά η κρίση της πανδημίας οδήγησε σε επανασχεδιασμό με κύρια στόχευση τον εσωτερικό τουρισμό: «είμαστε ένας προορισμός στην καρδιά της χώρας, ένας τόπος που προσφέρει τα πάντα, πάνω στον οδικό και σιδηροδρομικό άξονα, με προτάσεις τουρισμού και τις 365 μέρες του χρόνου. Οι παρεμβάσεις που έγιναν στις ακτές του Δήμου Κατερίνης είναι μοναδικές. Η προβλήτα που ολοκληρώθηκε είναι ένα κόσμημα, ιστορικό σημείο αναφοράς της Παραλίας. Το πράσινο και η καθαριότητα σε όλη την παραλιακή ζώνη είναι κεντρική φροντίδα καθημερινά, διαθέτουμε εύκολη προσβασιμότητα για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες καθώς άμεσα θα τοποθετηθούν 4 seatrac στις ακτές. Έχουμε 6 γαλάζιες σημαίες και μάλλον είμαστε η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που έχει τόσες σημαίες σε τέτοια πυκνότητα. Θα έχετε προσέξει ότι τα νερά μας είναι καθαρά, ως αποτέλεσμα των ενεργειών μας για την προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση».

Αναφορικά με την τουριστική καμπάνια στα ΜΜΕ, ο Αντιδήμαρχος δήλωσε: «Είμαστε ένας προορισμός, χιλιάδες επιλογές. Η καμπάνια ξεκίνησε με προβολή στον κεντρικό τύπο και συγκεκριμένα με καταχώρηση στο ένθετο «Διακοπές» του «Βήματος της Κυριακής» και συνεχίζουμε με μια ακόμη καταχώρηση σε ανάλογο ένθετο της εφημερίδας «Καθημερινή». Είμαστε σε επικοινωνία με περιφερειακά ΜΜΕ για την προβολή της καμπάνιας μας και σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας το αφιέρωμα του STAR στον Δήμο μας».

«Η φετινή κρίση θα φανεί τα επόμενα χρόνια ως μία νέα ευκαιρία για να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».
Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, ο κ. Νταντάμης επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Φέτος είναι μια περίεργη χρονιά, η πανδημία είναι μια παγκόσμια νέα εμπειρία. Οι οικονομίες καταρρέουν, δυσκολίες πολλές. Θα πρέπει όλοι μαζί να επαναπροσδιοριστούμε και να συνεργαστούμε. Αυτό που μοιάζει φέτος ως κρίση, και είναι κρίση, πιστεύω θα αποδειχθεί ως μια νέα ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση μας στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας αλλά και διεθνώς. Απλωνόμαστε για πρώτη φορά ως Δήμος Κατερίνης, μεθοδικά και οργανωμένα, σε όλα τα δίκτυα με αναφορά τον τουρισμό».

Η συνέντευξη δόθηκε στις 2 Ιουλίου.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια