Μια εύκολη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Τα πιο νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με φέτα, ρύζι και μυρωδικά . Μπορείτε να τα φάτε σαν ορεκτικό και όπως αλλιώς θέλετε.
Υλικά συνταγής
Εκτέλεση
Συμβουλές
Υλικά συνταγής
- Μισό κιλό κιμά
- 40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 30 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 30 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. φέτα, τριμμένη
- Μισή κούπα ρύζι Καρολίνα, βρασμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μισό κ.γλ. μπαχάρι
- 2 αυγά
- 1 κούπα φρυγανιά
- Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
- Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να δέσουν καλά.
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν.
- Έπειτα, σε ένα πιάτο αδειάζουμε τη φρυγανιά και σε άλλο το αλεύρι.
- Βάζουμε διαδοχικά το κάθε μπαλάκι από το αλεύρι στη φρυγανιά να παναριστεί.
- Αφήνουμε στο ψυγείο τα κεφτεδάκια για ακόμη 10 λεπτά.
- Τέλος, ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Συμβουλές
- Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με οποιαδήποτε σαλάτα της αρεσκείας μας.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!