HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η υπάλληλος του φαρμακείου είχε βρει την κρυψώνα του αφεντικού και τον «μαδούσε» κανονικά

Ολόκληρο σχέδιο είχε καταστρώσει υπάλληλος φαρμακείου στην Θεσσαλονίκη για να κλέβει όχι μόνο χρήματα αλλά και προϊόντα από τον εργοδότη της.

Η υπάλληλος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του εργοδότη της ότι τον τελευταίο μήνα έκλεψε από την επιχείρησή του σε προάστιο της ανατολικής Θεσσαλονίκης 1200 ευρώ και φαρμακευτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου ιδιοκτήτη του φαρμακείου, τα χρήματα τα έκλεβε λίγα – λίγα από το ταμείο αλλά και από ειδική κρυψώνα που είχε ο ίδιος μέσα στο κατάστημα.

Φαίνεται δε να είχε υποψίες για τη δράση της 48χρονης υπαλλήλου του και όταν χθες το πρωί διαπίστωσε ότι είχαν κάνει πάλι «φτερά» χρήματα από την κρυψώνα, ειδοποίησε την αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψή της.



Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια