HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Β. Έξαρχος: "Η Ελλάδα να είναι ο απόλυτος υγειονομικός και τουριστικός προορισμός" (video)

Την άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί ν' αποτελέσει τον απόλυτο υγειονομικό τουριστικό προορισμό, επανέλαβε στην κάμερα της Kapa News, ο κ Βασίλης Έξαρχος, ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης και μέλος του Δ.Σ. της λΈνωσης Ξενοδόχων Παραλίας.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα, απο την σωστή αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊόύ, είναι ένα απο τα θετικά στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτεί η χώρα μας, στον τομέα του τουρισμού, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Έξαρχος.

Επίσης τόνισε ιδιαίτερα το "υγειονομικό διαβατήριο" για τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα, είναι ένα βασικό στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να ποντάρουμε δυνατά, και να το επεκτείνουμε και στις υπόλοιπες εισόδους της χώρας μας (αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π.), και όχι μόνο στους τουρίστες που εισέρχονται οδικώς.

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ακριβώς άποψη είχε εκφράσει ο κ. Έξαρχος και στην προηγούμενη συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν απο έναν μήνα περίπου. Βέβαια απο τότε μέχρι σήμερα φαίνεται πως οι εξελίξεις δικαίωσαν την άποψή του. Ο ίδιος μάλιστα μας είπε πως αυτή την άποψη της μετέφεραν και επίσημα ως συνδικαλιστικό όργανο στην κυβέρνηση, στους φορείς υγείας και στον ΕΟΔΔΥ.

Δείτε τι δήλωσε εχθές στην κάμερα μας ο κ. Β. Έξαρχος:



Η προηγούμενη συνέντευξη του κ. Έξαρχου:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια