HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οδηγούσε μεθυσμένος έχοντας μέσα το 2χρονο εγγονάκι του

Από τύχη δεν συνέβη κάποιο τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής.

Ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ όταν άλλοι οδηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ένας οδηγός που κινείται στο δρόμος Λαμίας- Καρπενησίου, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως είπε στο LamiaReport ένας από τους οδηγούς, που ακολουθούσε το ασημί Audi, το αυτοκίνητο κινούταν προς Λαμία και περνούσε συχνά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή πήγαινε να φύγει δεξιά εκτός δρόμου.

«Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Μάλιστα σε μια στιγμή πάγωσα, όταν στο ύψος του κέντρου "Αρίων" πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πήγε να συγκρουστεί με λεωφορείο. Ο οδηγός του λεωφορείου κόρναρε και βγήκε όσο γινόταν στην άκρη. Ο καθρέπτης από το Audi πέρασε ξυστά από το λεωφορείο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα....».

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έστησαν μπλόκο κοντά στον κυκλικό κόμβο στα Καλύβια και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο.

Μέσα στο αυτοκίνητο ο μεθυσμένος οδηγός είχε τη γυναίκα του και το μόλις δύο ετών εγγονάκι του.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία με αλκοόμετρο για τα περαιτέρω.

Δυο ακόμα αυτόφωρα για μέθη

Το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ Φθιώτιδας συνέλαβαν στις Λιβανάτες έναν 58χρονο οδηγό, γιατί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Επίσης στον Βουτά της Ιστιαίας αστυνομικοί της Β' ΟΕΠΤΑ Ευβοίας, οδήγησαν στο αυτόφωρο έναν 42χρονο οδηγό γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικροποσότητα από χασίς.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια