-->

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Ψητό καλαμπόκι με σκόρδο και παρμεζάνα

Νόστιμη και εύκολη πρόταση για μπάρμπεκιου με την παρέα

Υλικά
  • 4 καλαμπόκια
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 κ. σ. βούτυρο
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε ένα γκριλ σε μεσαία φωτιά.
  2. Περιχύστε το λάδι στα καλαμπόκια και αλατοπιπερώστε.
  3. Τοποθετήστε τα καλαμπόκια στο γκριλ και ψήστε για 15 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Αφαιρέστε από την φωτιά και αφήστε τα στην άκρη.
  5. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο και το σκόρδο και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
  6. Με ένα πινέλο μαγειρικής περάστε τα καλαμπόκια με το βούτυρο.
  7. Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα και απολαύστε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

-->