Εύκολη και νόστιμη συνταγή
Υλικά για 2 άτομα
- 500 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε φέτες
- 150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 αυγά
- Φρυγανιά τριμμένη
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
- 200ml κρέμα γάλακτος
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
- Τα περνάτε από το αυγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
- Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
- Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!