HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τριήμερο λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καφετέρια στην Κατερίνη

Στη φάκα των αστυνομικών αρχών ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κατερίνη που λειτουργούσε το κατάστημά του μετά τα μεσάνυχτα. Αναλυτικά οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Τριήμερο λουκέτο έβαλαν οι αστυνομικές αρχές σε καφετέρια στην Κατερίνη καθώς λειτουργούσε πέραν της 24:00 ώρας. Το κατάστημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στον ιδιοκτήτη της καφετέριας επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ πρωταθλήτρια παραμένει η Κεντρική Μακεδονία σε πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και αποστάσεις. Χθες η αστυνομία βεβαίωσε 62 παραβάσεις και πρόστιμα σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Από τα πρόστιμα τα 19 κόπηκαν στην Πέλλα και τα 14 στην Πιερία.

Στη Θεσσαλονίκη χθες βεβαιώθηκαν επιπλέον 37 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο πλαίσιο των ελέγχων χθες, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 38.225 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

6 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.).

Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά 666 σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 56 άτομα.

3 για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, από τις οποίες 2 στην Αττική και 1 στην Κεντρική Μακεδονία.

Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (Τρίτη 11 Αυγούστου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 119 σχετικές παραβάσεις.

237 για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, ως ακολούθως:
62 στην Κεντρική Μακεδονία,


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια