-->

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News

Δήμος Κατερίνης: Απολογισμός 1 έτους Δημαρχιακής θητείας Κώστα Κουκοδήμου

Κώστας Κουκοδήμος, Δήμαρχος Κατερίνης: Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, ο στόχος της διοίκησης ήταν η επανεκκίνηση του δήμου μας. Σε όλα τα επίπεδα.

Από τον τρόπο επικοινωνίας μας με τους δημότες, μέχρι τη διαχείριση και την ποιότητα των υπηρεσιών του δήμου.      

Ξεκινώντας διαπιστώσαμε προβλήματα, δυσλειτουργίες και ελλείψεις που αποτελούσαν τις βασικές αιτίες αδυναμίας του δήμου να λύσει ακόμη και πρακτικά ή καθημερινά προβλήματα στην πόλη και την περιφέρεια.

Το σημαντικότερο από αυτά, ήταν η οικονομική κατάσταση του δήμου. Οφειλές σε προμηθευτές και υποχρεώσεις του δήμου σε τρίτους, γονάτισαν κυριολεκτικά τις υπηρεσίες μας.

Όταν από την ώρα που ανοίγει η είσοδος του γραφείου σου, δέχεσαι προμηθευτές από όλη την Κατερίνη για οφειλές και υποχρεώσεις σου, όταν λαμβάνεις καθημερινά εξώδικες διαμαρτυρίες για οφειλές, πρώτη προτεραιότητά σου καθίσταται η ανάγκη να ελέγξεις το ταμείο, να δεις τις υποχρεώσεις και να προσπαθήσεις να βάλεις τάξη πρώτα στο σπίτι σου.

Ζήτησα από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο των δαπανών και εξόδων.

Ζήτησα τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του δήμου. Όχι αριθμούς σε πίνακες αλλά πραγματικά οικονομικά στοιχεία.

Αναδείχθηκε το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αυτό το διάστημα καταφέρνουμε να λύσουμε, της τεράστιας οφειλής μας σε τρίτους, της τάξεως των 5 εκ. ευρώ περίπου. Τα γνωστά ληξιπρόθεσμα χρέη του δήμου. Δεν φαντάζομαι να αμφισβητεί πλέον κανένας την ύπαρξη των οφειλών αυτών, γιατί το πρώτο διάστημα άκουγα ότι υπήρχαν χρήματα στα ταμεία, ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί το άνοιγμα του δήμου κ.α.

Όταν το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε γενναία να στηρίξει τους δήμους που πνίγονταν από τα χρέη, οι αριθμοί ήταν αμείλικτοι.

Οι υπηρεσίες μας κατάρτισαν τους καταλόγους, στάλθηκαν στο Υπουργείο, ελέγχθηκαν από αυτό και σήμερα διανύουμε την πρώτη φάση της αποπληρωμής τους που ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι 15 Οκτωβρίου.

Υπάρχει λοιπόν σήμερα κάποιος να μας πει ότι δεν χρωστούσε ο δήμος αυτό το υπέρογκο ποσό;

Όταν λοιπόν κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό και ενώ ακόμη δεν υπήρχε στον ορίζοντα η πρόθεση του υπουργείου να προχωρήσει σε αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων, διαπιστώσαμε ότι ο προϋπολογισμός δεν ισοσκελίζονταν και οφείλαμε να δώσουμε λύση, έστω κι αν αυτή σήμαινε δύσκολες αποφάσεις.

Και το πράξαμε. Ενώ θα μπορούσαμε να διαιωνίσουμε με τη σειρά μας το πρόβλημα, να παρουσιάσουμε «πλασματικούς προϋπολογισμούς», να στρεβλώσουμε την εικόνα και να κρύψουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί με ό,τι αυτό θα σήμαινε για τη λειτουργία του δήμου μας.

Αποφασίστηκε λοιπόν η λήψη δανείου και η αύξηση δημοτικών τελών για το σύνολο των χρεών μας.

Η έγκριση του δανείου ήρθε, ο προϋπολογισμός του δήμου Κατερίνης με τη λήψη του δανείου ισοσκελίστηκε και τέλος Γενάρη εγκρίθηκε.

Σήμερα και μετά την ανάληψη της υποχρέωσης των ληξιπρόθεσμων από το κράτος, ένα τεράστιο μέρος των οφειλών μας «φεύγει» και πλέον απομένουν οι οφειλές μας σε φορείς του Δημοσίου,  όπως ο ΦΟΔΣΑ τον οποίο αποπληρώσαμε από το δάνειο με το ποσό 1,4 εκ. ευρώ.

Ούτε αυτό φαντάζομαι το αμφισβητεί πια κανείς.

Αυτή ήταν η οικονομική μας κατάσταση, με αυτά τα δεδομένα ξεκίνησε η πορεία μας.

Την ίδια στιγμή οφείλαμε να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας στους δημότες, να φροντίσουμε για την καθημερινότητα, να αναζητήσουμε πηγές χρηματοδότησης, να αλλάξουμε το προφίλ του δήμου μας.

Και ήρθε το πρώτο κρας τεστ για τη διοίκηση μας. Στους πρώτους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Αναφέρομαι φυσικά στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, μιας πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώσαμε όλοι.

Μια κρίση που απαιτούσε γρήγορα αντανακλαστικά, καθημερινή μάχη, εφαρμογή νέων κανόνων και λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και πετύχαμε απολύτως.

Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εγρήγορση όλο του το δυναμικό.

Από 13 Μαρτίου έως 15 Μάϊου πραγματοποιήθηκαν 2.200 επισκέψεις κατ’οίκον σε ηλικιωμένους και ανθρώπους που αδυνατούσαν λόγω covid να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες.

Στη διάρκεια της κρίσης έγινε προμήθεια ειδών τροφίμων, ενώ εκδόθηκαν και προωθήθηκαν προς εκτέλεσε σε φαρμακεία της πόλης 1.080 συνταγές

Σε συνεργασία και με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας διατέθηκαν όλο το διάστημα του lock down τρόφιμα σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες που λάμβαναν τρόφιμα για 15 ημέρες

Παράλληλα διανεμήθηκαν 300 μερίδες φαγητού σε άπορους δημότες σε συνεργασία με τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, 680  πακέτα τροφίμων 13,5 κιλά το καθένα διανεμήθηκαν σε συνδημότες μας.

Συνεργαστήκαμε με φορείς και ιδρύματα, για την παροχή τροφίμων, υπηρεσιών υγείας, φροντίδας, με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», εξυπηρετήσαμε 668 ωφελούμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο δήμος Κατερίνης ήταν από τους πρώτους δήμους που «έστησε» πλέγμα προστασίας σε όλους τους συνδημότες που ζήτησαν βοήθεια στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο με το σύνολο των υπηρεσιών του, όποτε αυτό κι αν χρειαστεί.

Η στήριξη του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και της επιχειρηματικότητας, η εξυπηρέτηση του πολίτη, και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η σωστή διαχείριση των οικονομικών του δήμου, η ανάπτυξη προγράμματος τεχνικών έργων και δράσεων που θα αλλάξει την εικόνα του δήμου μας από την παραλιακή ζώνη ως τα ορεινά χωριά μας, τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο σεβασμός στο δημότη, αποτελούν βασικές μας προτεραιότητες.

Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλα πολλά, που δύσκολα θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε σε έναν απολογισμό,  νιώθω περήφανος για όσα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες πετύχαμε ως νέα διοίκηση.

Προβλήματα και δυσκολίες υπήρχαν και υπάρχουν. Όμως υπάρχουν και άνθρωποι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα για την επίλυσή τους.

Και είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω δημόσια. Είναι οι εργαζόμενοι του δήμου μας.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στις 31.08.2019 παραλάβαμε ταμειακά υπόλοιπα 10.200.000€  εκ των οποίων όμως τα 5.700.000€ αφορούσαν ληξιπρόθεσμες οφειλές

Στις 31.08.2019 τα ταμειακά μας διαθέσιμα είναι της τάξεως των 12.250.000€ χωρίς όμως σε αυτά να συνυπολογίζονται τα 5.700.00€ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση της τάξεως των 5.700.000€ τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Από προηγούμενες διοικήσεις αναλάβαμε χρέη ληξιπρόθεσμα της τάξεως των 5.700.000€ από τα οποία η δική μας διοίκηση έχει ήδη καταφέρει να αποπληρώσει τα 2.100.000€ ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας τα υπόλοιπα 3.600.000€ θα αποπληρωθούν έως και 15 Οκτωβρίου 2020.

Από το δάνειο των 5.700.000€ που λάβαμε χρησιμοποιήσαμε μόνο τα 1.400.000€ προκειμένου να πληρωθούν χρέη του δήμου προς το φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων – ΦΟΔΣΑ

Η ταμειακή μας υπηρεσία εισέπραξε στο διάστημα αυτό 3.500.000€

Λάβαμε επίσης έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών της τάξεως των 7.400.000€ και εισπράξαμε επίσης 2.500.000€ από τις ανταποδοτικές υπηρεσίες, τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας

Προχωρά η συγχώνευση στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών – ΚΕΠ, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους πολίτες και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες και οι εργασίες για την ίδρυση ΚΕΠ ευρωπαϊκού μοντέλου και σύγχρονων προδιαγραφών

Προχωρήσαμε σε αρχειοθέτηση όλων των δημοτολογίων και όλων των εγγράφων του ληξιαρχείου, από το 2006 κι έπειτα τα οποία πλέον φυλάσσονται σε ανακαινισμένο χώρο προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο στους εργαζομένους όσο και στους ενδιαφερόμενους πολίτες

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας, σύγχρονης, ενημερωμένης για τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης
Η εφαρμογή ΝΟVOVILLE μπήκε δυναμικά στη ζωή των δημοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.600 αιτήματα, ικανοποιήθηκαν 1000, είναι σε εξέλιξη 200 και εκκρεμούν 400

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την κομποστοποίηση και το πρόγραμμα LIFE
Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης απαραίτητης για την αδειοδότηση του ΣΒΑΑ
Έναρξη του ευρωπαϊκού προγράμματος TOKEN
Ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απόκτηση του παλαιού κτιρίου του Δασαρχείου στο Δήμο Κατερίνης για τη δημιουργία  Κοινωνικού Ιατρείου.
Ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση του ΤΕΒΑ ύψους 2, 8 εκ. ευρώ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ

Από 13 Μαρτίου έως 15 Μάϊου πραγματοποιήθηκαν 2.200 επισκέψεις κατ’οίκον σε ηλικιωμένους και ανθρώπους που αδυνατούσαν λόγω covid να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες.
Στη διάρκεια της κρίσης έγινε προμήθεια ειδών τροφίμων, ενώ εκδόθηκαν και προωθήθηκαν προς εκτέλεσε σε φαρμακεία της πόλης 1.080 συνταγές
Σε συνεργασία και με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας διατέθηκαν όλο το διάστημα του lock down τρόφιμα σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες που λάμβαναν τρόφιμα για 15 ημέρες
Παράλληλα διανεμήθηκαν 300 μερίδες φαγητού σε άπορους δημότες σε συνεργασία με τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης.
Τέλος, 680  πακέτα τροφίμων 13,5 κιλά το καθένα διανεμήθηκαν σε συνδημότες μας
Συνεργαστήκαμε με φορείς και ιδρύματα, για την παροχή τροφίμων, υπηρεσιών υγείας, φροντίδας, με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», εξυπηρετήσαμε 668 ωφελούμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ο δήμος Κατερίνης ήταν από τους πρώτους δήμους που «έστησε» πλέγμα προστασίας σε όλους τους συνδημότες που ζήτησαν βοήθεια στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο με το σύνολο των υπηρεσιών του, όποτε αυτό κι αν χρειαστεί.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Επέκταση της διαχείρισης ανακυκλώσιμων απορριμμάτων,  με την τοποθέτηση των κάδων για τα ρούχα και των ειδικών κωδώνων για γυαλί και μπουκάλια με επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο και τον αστικό ιστό της πόλης.
Απολυμάνσεις συνεχείς από την Άνοιξη του 2020 έως σήμερα σε όλα τα δημοτικά κτίρια, κοινόχρηστους χώρους, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στάσεις λεωφορείων, ΑΤΜ τραπεζών κ.α.
Ανανέωση στόλου με την προμήθεια 10 νέων απορριμματοφόρων, 5 από αγορά, 3 από δωρεά και 2 από ανακατασκευή
Ανακατασκευή του χώρου εργασίας των υπαλλήλων διαχείρισης καυσίμων
Απομάκρυνση περιπτέρων, καθαρισμός μπαζών, μεγάλων κοινόχρηστων χώρων που είχαν μετατραπεί σε μπαζότοπους
Αναδιοργάνωση αποθηκών και διαχείρισης υλικού

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Η αντιδημαρχία Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης σε καθημερινή βάση και με αδιάκοπη ένταση εργασίας, παρά το μικρό αριθμό εργαζομένων της.

Σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.   Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να επικρατεί ευπρέπεια σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές του Δήμου Κατερίνης  είναι συνεχείς οι παρεμβάσεις των συνεργείων.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • Εργασίες ανακαίνισης στα Κοινοτικά καταστήματα Περίστασης και Καλλιθέας
 • Διάνοιξη οδών στον οικισμό «Γρέβενη» της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας καθώς και στην επέκταση Ευαγγελικών
 • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Σβορώνο
 • Σταδιακή αναβάθμιση των παιδικών χαρών και δημιουργία νέων στον ευρύτερο αστικό ιστό και στα χωριά του δήμου
 • Αποκατάσταση οδοστρώματος για την ασφαλή διέλευση γέφυρας στην Τ.Κ. Γανόχωρας
 • Άμεση βελτίωση της κυκλοφοριακής ασφάλειας με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις με τη χρήση μίγματος ψυχρής εφαρμογής στον αστικό ιστό και στο παραλιακό μέτωπο
 • Αποκαταστάσεις βλαβών σε όλο το αρδευτικό δίκτυο
 • Διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου στην περιοχή Βατάν καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Ευαγγελικών
 • Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στις ΤΚ. Περιστάσεως, Μοσχοχωρίου, Κ. Μηλιάς, Μοσχοποτάμου, Ελατοχωρίου και Νέας Τραπεζούντας
 • Ράμπα ΑΜΕΑ και κατασκευή πεζοδρομίων για την ασφαλή πρόσβαση μαθητών στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κατερίνης
 • Τέσσερα νέα SEATRACK στις παραλίες του Δήμου
 • Περισσότερες θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ
 • Κατεδάφιση επικίνδυνων και ετοιμόρροπων κτισμάτων στην ακτογραμμή Ολυμπιακής Ακτής και Παραλίας
 •  Εργασίες αναβάθμισης της καθημερινότητας στις Τ.Κ. Τριλόφου, Νεοκαισάρειας και Σβορώνου (αποκατάσταση βλαβών, εξωραϊσμός πεζοδρόμων, επίστρωση πεζοδρομίων, καθαρισμός καναλιών και ρεμάτων)
 • Εργασίες τοιχοποιίας και αποκατάσταση προβλημάτων υγρασίας στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
 • Άμεση διαχείριση των προβλημάτων τα οποία προέκυψαν από την κακοκαιρία μέσω της πολιτικής προστασίας
 • Σειρά εργασιών για την ολική αποκατάσταση της προβλήτας στην κεντρική πλατεία της Παραλίας
 • Εργασίες απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων και διευκόλυνση της πρόσβασης των πεζών
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμά μας και υλοποιήθηκε άμεσα.  Οι Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντιμετώπισαν όλο το προηγούμενο διάστημα εγκατάλειψη. Το είχαμε καταγράψει και αποτέλεσε για τη νέα διοίκηση σημείο αναφοράς η δημιουργία της αντιδημαρχίας.
Έγινε η καταγραφή αναγκών, έργων, παρεμβάσεων και ιεραρχήθηκαν ανάγκες. Μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον αλλά και των εξαιρετικά αυξημένων αναγκών των κοινοτήτων η Αντιδημαρχία προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις, όπως:  η κατασκευή δικτύου 350 μ. στην Τ. Κ. Καταλωνίων,  ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Αγροτικού Ιατρείου στην Παραλία, μετά από εύρεση χώρου και παραχώρηση αυτού από τον Μητροπολίτη Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. κ. Γεωργίου. Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι ανακαινίσεις του Προαστιακού Σταθμού, της Πλατείας Ανατολικής Ρωμυλίας, καθώς και εργασίες καθαρισμού περιβάλλοντος χώρου, ηλεκτρομηχανολογικών και φωτισμών στους Α’ Μακεδονικούς Τάφους στην Τ. Κ. Κορινού. Δράσεις, οι οποίες συμπεριέλαβαν πολλές εργασίες, σε συνεργασία με τοπικούς εθελοντές και τεχνικούς.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τοποθέτηση ειδικών πλαισίων σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε Ιερούς Ναούς
Αντιμετώπιση της αφισσορύπανσης και της ρύπανσης σε στύλους ΔΕΗ
Νέες θέσεις ΑΜΕΑ στην πόλη

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Συγκρότηση 5μελούς επιτροπής για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων
Έγκριση πρότασης στο πρόγραμμα Φιλόδημος για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του καταφυγίου
Εκπόνηση προγράμματος ΕΡΕΒΟΣ για τη στείρωση σκύλων σε ποιμνιοστάσια
Εκστρατεία ενημέρωσης σε κοινότητες του Δήμου για το θέμα των αδέσποτων
Ενημερωτικό έντυπο υλικό για τις υποχρεώσεων των δημοτών που έχουν στην κατοχή τους ζώα. Διανομή 56.000 ενημερωτικών εντύπων με θέμα τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΚ

ΟΠΠΑΠ-ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ηλεκτρολογική αναβάθμιση του Β ΔΑΚ.  Ανακαινίστηκαν ολικά, φωτισμοί, παροχές, διακόπτες. Ολική ηλεκτρολογικά ανακατασκευή του χώρου του κολυμβητηρίου(γραμμές-πίνακες) και του βοηθητικού γηπέδου και των χώρων του κλειστού του Β ΔΑΚ.
Ενεργειακή αναβάθμιση του Β ΔΑΚ για τη σύνδεση του γυμναστηρίου με το φυσικό αέριο. Έχει υπογραφεί η σύμβαση και έχουν εκπληρωθεί από πλευράς του ΟΠΠΑΠ οι συμβατικές υποχρεώσεις. Αναμένεται άμεσα η  ειδοποίηση για την έναρξη των εργασιών.
Αγορά υποβρύχιας τηλεκατευθυνόμενης σκούπας για τον καθαρισμό των δυο πισινών του Β’ ΔΑΚ
Έκδοση πιστοποιητικού πυρασφάλειας του κολυμβητηρίου-βοηθητικού και έναρξη εργασιών για την έκδοση άδειας του κολυμβητηρίου-βοηθητικού γηπέδου του Β ΔΑΚ.
Ολοκλήρωση μελέτης για την κατασκευή νέων χώρων τουαλέτας και προσθήκη τουαλέτας ΑΜΕΑ, δημιουργία δύο ιατρείων στον χώρο του κλειστού γηπέδου του Β ΔΑΚ για την οριστική έκδοση άδειας. Έναρξη εργασιών.
Λήψη μιας σειράς μέτρων για την μείωση της μεγάλης απώλειας  θερμότητας των δυο πισίνων.
Επιδιόρθωση και ενίσχυση με νέες κάμερες, του συστήματος ασφάλειας και παρακολούθησης των Α και Β ΔΑΚ ενός συστήματος κατεστραμμένου και ανενεργού.
Δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων με ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ των συγκεκριμένων παιδικών(1ου και 3ου)σταθμών και έγκριση άδειας για την δημιουργία δύο ακόμη μέσα στην χρονιά για την έκδοση οριστικής άδειας(Κορινού και 2ου).
Επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της αδειοδότησης για την ικανότητα απορρόφησης προγραμμάτων και εναρμόνισης σύμφωνα με το Π. Δ 99/2017 από το υπουργείο εσωτερικών και εργασίας ,που χρόνια δεν μπορούσαν να απορροφηθούν.
Σύνδεση άμεση με φυσικό αέριο τριών παιδικών σταθμών (έγκριση σύνδεσης) στους επόμενους μήνες και κατάθεση αίτησης επέκτασης του δικτύου για σύνδεση στους υπόλοιπους εντός αστικού ιστού, στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης των σταθμών και μείωση του υψηλού μέχρι τώρα, κόστους θέρμανσης.
Θερινός Σινεμά στην πόλη”Συντροφιά με τα αστέρια ” . Ένα δεκαπενθήμερο ποιοτικών ταινιών ξεκίνησε φέτος και καθιερώνεται ως καλοκαιρινός θεσμός.
Ανανέωση του πληροφοριακού συστήματος  της βιβλιοθήκης, με αγορά τεσσάρων μεγάλων νέων υπολογιστών για κάλυψη των αναγκών των δύο βιβλιοθηκών Κατερίνης-Κορινού.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΠΠΑΠ προς ιδιώτες κατά 60% στο πρώτο εννιάμηνο(Σεπτέμβριος-Μάιος) .

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ο ετήσιος απολογισμός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης από
01/09/2019 έως 01/09/2020
• 1146 νέες εγγραφές μελών
• 26593 δανεισμοί βιβλίων
• 1150 νέοι τίτλοι βιβλίων από αγορές, δωρεές και δράσεις της δημοτικής βιβλιοθήκης
• Συνεργασία με τη Λέσχη Ανάγνωσης Κατερίνης
• Συνέχιση της συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ και τον Ερυθρό Σταυρό
• Νέες κάρτες για όλους τους παλιούς και νέους χρήστες
• Ένταξη στο δίκτυο αδελφοποιημένων βιβλιοθηκών Ευρώπης National Authorities for Public Libraries in Europe (NAPLE)
• Προσθήκη νέων ραφιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών
• Μουσική επένδυση στο χώρο.
• Δωρεά πάνινων τσαντών και σελιδοδεικτών σε νέα και παλιά μέλη της βιβλιοθήκης
• Σύνταξη για 1η φορά Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
• Υλοποίηση επιμορφωτικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τίτλο «Καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη»
• Κατασκευή Δημοτικού Αναγνωστηρίου σε αίθουσα η οποία παρέμενε κλειστή εδώ και 30 χρόνια
•  • Ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) συμμετέχει στις δράσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (EBE) και στο πρόγραμμα «ΑλλάΖΩ Σελίδα… από τη βιβλιοθήκη  στο σπίτι»
• Δημιουργείται η Ψηφιακή Γωνιά Παραμυθιών www.katerini.gr/παιδικά-βιβλία/ του Δήμου Κατερίνης και βρίσκεται πλέον στην ψηφιακή πλατφόρμα https://digitalsolidarity.gov.gr/ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στη στήλη Πληροφόρηση/Ψυχαγωγία και εντάσσεται στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
 • Δημιουργία νέου τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, στο Ελατοχώρι.
 • Δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας κοινοποίησης, αποθήκευσης, αναζήτησης και αναπαραγωγής ψηφιακών βίντεο και ψηφιακών ταινιών
• Μετατρέψαμε τη βιβλιοθήκη σε ελκυστικό χώρο πολιτισμού
• Μετονομασία της αίθουσας Αναγνωστηρίου σε Αίθουσα Ιγνάτιος Μειμάρης
• Δημιουργήθηκε   ανταλλακτική βιβλιοθήκη στο ισόγειο του Δημαρχείου
• Εκσυγχρονισμός της βιβλιοθήκης με την αγορά νέων υπολογιστών
• Δημιουργία της 1ης Μουσικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης με 2500 δίσκους βινυλίου
 
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Αγορά και τοποθέτηση φωτιστικών ασφαλείας στα υπόγεια πάρκινγκ του δήμου Κατερίνης μετά από πολλά χρόνια.
Συμμετοχή στο σχεδιασμό της προβολής και της διαφήμισης στην καμπάνια για την προώθηση του νομού Πιερίας ως τουριστικού προϊόντος.
Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα δημοτικά πάρκινγκ του δήμου Κατερίνης ενίσχυσαν πολιτιστικές δράσεις όπως:
 • Η δωρεά τριών δίκυκλων στο Δήμο Κατερίνης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Δημοτικής μας αστυνομίας
 • Συνδιοργάνωσε  τριήμερη διαδραστική ηχοφωτιστική παράσταση για τις εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων
 • Τα Δημοτικά Πάρκινγκ του Δήμου Κατερίνης υπήρξαν ο μεγάλος χορηγός κατά την Περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης
 • Μέγας Χορηγός στην ριζική ανανέωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης
Έναρξη διαδικασιών για την οριστική αδειοδότηση και χρήση του θερινού σινεμά άνωθεν της στοάς και όπισθεν τον δημαρχειακού μεγάρου
Έναρξη των εργασιών για την επανακατασκευή των δημοτικών αποχωρητηρίων
Τοποθέτηση χημικών τουαλετών στο χώρο πάρκινγκ στη Ριζάρειο
Αύξηση των εσόδων της επιχείρησης με την ετήσια μίσθωση των φωτεινών επιγραφών στο χώρο εισόδων κι εξόδων των υπόγειων πάρκινγκ της ΑΕ για την τοποθέτηση διαφημίσεων.
Προμήθεια και εργασίες κατασκευής νέων χωρισμάτων με πυράντοχες γυψοσανίδες για την δημιουργία αποθηκευτικών χώρων αρχείου στο υπόγειο παρκινγκ P2, βάσει του κανονισμού λειτουργίας της Α.Ε.
Έναρξη διαδικασιών για την εγκατάσταση και λειτουργία χώρων πάρκινγκ σε Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 • Διαφάνεια στη Δημοτική Επιχείρηση Επικοινωνίας Ενημέρωσης Δ. Κατερίνης: Ολοκλήρωση της εγγραφής στη Διαύγεια και ανάρτηση των πρώτων διοικητικών πράξεων στο Διαδίκτυο.
 • Κάλυψη χρεών Πνευματικών Δικαιωμάτων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης παρελθόντων ετών.
 • Συμμετοχή στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ στην Ελλάδα.
Νέο Studio /γραφεία
 • Τον Δεκέμβριου του 2019 το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης ξεκίνησε τη λειτουργία του σε νέες εγκαταστάσεις.
 • Επισκευάστηκε η εφεδρική κεραία του Ραδιοφώνου ώστε να υπάρχει άρτια και πλήρη κάλυψη με ισχυρό σήμα.
 • Ανανέωση και αναβάθμιση λειτουργίας streaming στην ιντερνετική σελίδα του ραδιοφώνου και εκπομπή στις διαδικτυακές πλατφόρμες e-radio.gr & live24.gr
Πρόγραμμα / Νέα Σήματα

– Το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφώνου, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στις 14 Δεκεμβρίου του 2019, απαρτίζονταν από 40 νέες εκπομπές και 60 ραδιοφωνικούς παραγωγούς που πρόσφεραν την εργασία τους σε εθελοντική βάση. Οι εκπομπές, ποικίλης ύλης, κάλυψαν τη θεματολογία όλων των πεδίων ενημέρωσης / ψυχαγωγίας/ επιμόρφωσης.

ΔΗΚΕΔΗΚ

Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας είμαστε εμπράκτως δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, τις οποίες εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά το πρώτο έτος της διοίκησής μας:
 • Καταφέραμε να δημιουργήσουμε δεύτερη δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ώστε να εναρμονιστούμε πλήρως στην ισχύουσα νομοθεσία με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών μας, εξυπηρετώντας νόμιμα 50 παιδιά/εφήβους/άτομα με αναπηρίες
 • Προμηθευτήκαμε νέο σύγχρονο εξοπλισμό (10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές για παιδιά με αναπηρία και ένα αναβατόριο πισίνας).
 •  Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέου λεωφορείου για τη μεταφορά ΑμεΑ.
 •  Στελεχώσαμε τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με επιπλέον, μόνιμο, εξειδικευμένο προσωπικό με πρόσληψη μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ.
 • Πετύχαμε να κάνουμε γνωστή τη δράση των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις (επίσκεψη στο πάρκο, αναρρίχηση, bowling, ιππασία, εκδρομές στη θάλασσα, θεατρική εκδήλωση)
 • Προχωρήσαμε σε ενημερωτικές παρεμβάσεις στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Πέλεκα Κατερίνης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κατερίνης και την 4η ΤΟΜΥ Κατερίνης. Ταυτόχρονα, εξυπηρετήσαμε στην αστικοδημοτική κατάσταση με κάθε δυνατό τρόπο των 58 οικογενειών που διαμένουν στον καταυλισμό. 
 • Για πρώτη φορά εγγράφηκε ποσό 180.000 ευρώ στον προϋπολογισμό του Δήμου για τη χρηματοδότηση της ΔΗΚΕΔΗΚ.
 • Οργανώθηκαν δράσεις στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) όπως χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (θεατρική παράσταση από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της Περίστασης και ανταλλαγή δώρων) και είχαμε συνεχόμενες παρεμβάσεις στους 20 ηλικιωμένους του Κέντρου.
 • Δρομολογείται η έκδοση νέων αδειών λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών μας. Θα ανακαινιστούν οι χώροι μέσω της χρηματοδότησης των 200.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών.
 • Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω covid-19, τα 55 άτομα προσωπικό που διαθέτει η ΔΗΚΕΔΗΚ, συνέδραμαν στην παρασκευή και διανομή συσσιτίου (κατ’ οίκον) για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ, άποροι)
 • Κατά τη διάρκεια του γενικού lockdown, μέσω του Κέντρου Κοινότητας εξυπηρετήσαμε τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά 1000 περίπου συνδημότες μας για τη συνέχιση καταβολής των επιδομάτων (προνοιακά, ΕΕΕ, κλπ) που δικαιούνται
 •  Η πρόταση μας προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά και άτομα με αναπηρίες εγκρίθηκε, με το συνολικό προϋπολογισμό των 16.500€
Αν και η πρώτη χρονιά της διοίκησης μας, περιελάμβανε αντικειμενικές δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας, η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ. ανταπεξήλθε στο έπακρο σε όλες τις προκλήσεις. Ξεκινώντας τον 2ο χρόνο της διοίκησης μας νιώθουμε περήφανοι για όσα καταφέραμε και έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό για το οποίο τιμηθήκαμε από τους δημότες μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κύριος στόχος της νέας Διοίκησης  υπήρξε, εξ αρχής, η εφαρμογή της νομιμότητας σε όλους τους άξονες  λειτουργίας του ωδείου, η οργάνωση – εκσυγχρονισμός της Γραμματείας του ΔΩΚ, η ανάπτυξη αμεσότερης επικοινωνίας με τους μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους, όπως και η συνεχής μέριμνα για σημαντικές κτηριακές ελλείψεις.
Ενισχύθηκε το κοινωνικό πρόσωπο του ΔΩΚ με την αριθμητική αύξηση και ποιοτική διεύρυνση των κοινωνικών ομάδων που δικαιούνται οικονομική ελάφρυνση, όπως οι μονογονεϊκές οικογένειες , οι ΑΜΕΑ, οι μαθητές που διαμένουν εκτός της πόλης της Κατερίνης και οι εργαζόμενοι ΔΩΚ. 
Επιπρόσθετα, 10% από το συνολικό αριθμό των σπουδαστών του ΔΩΚ είναι ωφελούμενοι οικονομικής ελάφρυνσης λόγω ανεργίας και εξαιρετικά χαμηλού εισοδήματος..
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενήργησε απολύτως θετικά ως προς τις εκπαιδευτικές προτάσεις των καθηγητών , με την δημιουργία νέων τμημάτων φοίτησης, όπως το προπαρασκευαστικό τμήμα εισαγωγής σε Πανεπιστήμια Μουσικών Σπουδών, δωρεάν σεμινάρια γνωριμίας με την Μουσική σε παιδιά Δημοτικού, συμμετοχή των παιδικών τμημάτων Χορωδίας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις  κ.ά.
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης του ΔΩΚ σε προγράμματα ERASMUS. Αποφασίσθηκε η δημιουργία δικτύου χορηγών με συγκεκριμένες κατηγορίες και προνόμια. Συντάχθηκε κανονισμός φιλοξενίας συλλόγων πολιτιστικών φορέων του Δήμου Κατερίνης ,  με αποτέλεσμα την φιλοξενία δύο αξιόλογων χορωδιών της πόλης μας (Μικτή Χορωδία Κατερίνης και Αλκυονίδες)  και  της ορχήστρας «Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης». Το ακαδημαικό έτος κύλησε ομαλά παρά την παρουσία την πανδημίας του Κορωνοϊού, η οποία έθεσε τα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για αρκετό καιρό. Το ΔΩΚ ανήκει στα Δημοτικά Ωδεία της χώρας που ακολούθησε πιστά και με επιτυχία την εξ αποστάσεως συνέχιση της διδασκαλίας των μαθητών του, με αποτέλεσμα η επαναφορά του σε λειτουργία να γίνει με εκπαιδευτική αρτιότητα και να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 με την επιτυχή και σύννομη  διεξαγωγή προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων. Σε μία δύσκολη για την Παιδεία σχολική χρονιά, η Διοίκηση του ΔΩΚ εξαναγκάσθηκε ποικιλοτρόπως να τροποποιήσει τους στόχους και τις προτεραιότητές της με βασικό γνώμονα την βέλτιστη σπουδή των μαθητών και την  υγειονομική ασφάλεια  όλων.

ΔΕΥΑΚ

Απώλεια ρευστότητας, χρέη, χαμένες ρυθμίσεις. Αυτή ήταν η εικόνα της ΔΕΥΑ Κατερίνης το Σεπτέμβριο του 2019. Σωρεία αναθέσεων που είχαν υπογραφεί ένα μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων μας , ενώ ήδη είχαμε χάσει τα δικαιώματα μη αποπληρωμής δόσεων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δικαίωμα καθυστέρησης καταβολής.
Το νούμερο ένα πρόβλημα της ΔΕΥΑ Κατερίνης ήταν το υπέρογκο χρέος της στη ΔΕΗ. Προχωρήσαμε άμεσα από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διαδικασία για τη ρύθμιση της οφειλής που μέχρι σήμερα τηρεί με απόλυτη συνέπεια.
Σε ο,τι αφορά τις υποδομές της, προχωρήσαμε σε πλήρη καθαρισμό και απολύμανση όλων των δεξαμενών ύδρευσης σε όλο το δήμο Κατερίνης.
Αντικαταστήσαμε αναχρονιστικές υδρευτικές γεωτρήσεις σε Κορινό, Βροντού, Άνω Άγιο Ιωάννη
Εκπονήθηκε μελέτη και εκτέλεση έργου για την κατασκευή αποχέτευσης στο παραλιακό μέτωπο της Παραλίας με κατεύθυνση τον Κορινό
Κατασκευή δικτύου ύδρευσης, μήκους 3,5 χιλιομέτρων με σκοπό τη σύνδεση της νέας υδρευτικής γεώτρησης του Α. Αγίου Ιωάννη με τη νέα υδρευτική δεξαμενή
Ολοκληρώσαμε τις δημοπρασίες για την ανόρυξη και τον εξοπλισμό των υδρευτικών γεωτρήσεων σε Τρίλοφο και Παλαιό Κεραμίδι.
Τέλος, προχωρήσαμε στην σύσταση της Ενεργειακής Κοινότητας σε συνεργασία με τους άλλους δυο δήμους του νομού μας με στόχο τον περιορισμό της ενεργειακής εξάρτησης της ΔΕΥΑΚ από τη ΔΕΗ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 • Έλεγχος και διεκπεραίωση 1393 οικοδομικών αδειών, 180 ρευματοδοτήσεις κτιρίων, 321 καταγγελίες αυθαιρέτων κτισμάτων
 • Μελέτη σχετικά με την αναθεώρηση των χρήσεων γης και εναρμόνιση του εγκεκριμένου σχεδίου με το ΓΠΣ Κατερίνης
 • Εφαρμογή εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Μεσαίας Μηλιάς καθώς και καθορισμός της ρυμοτομίας του Ελατοχωρίου
 • Πρόταση συνεργασίας – παραχώρησης έκτασης στην ΓΑΙΟΣΕ ΑΕ στο πλαίσιο των σχεδίων ανάπτυξης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στου παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού
 • Διερεύνηση δημιουργίας Κέντρου Αποκατάστασης ΑΜΕΑ σε δημοτική έκταση του Δήμου Κατερίνης
 • Έγκριση Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού με τίτλο «Ανάπλαση δικτύου πεζοδρόμων και πλατειών Ελευθερίας και Δημαρχείου του κέντρου πόλης Κατερίνης» και απόφαση για την χρηματοδότηση 107.047,053 ευρώ
 • Κυκλοφοριακή μελέτη χωροθέτησης ποδηλατοδρόμου
 • Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας – ΣΒΑΚ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Συναντήσεις με φορείς και πολίτες με θέμα τη ρύπανση της περιφερειακής τάφρου, την ευρύτερη περιοχή του Πέλεκα, τις εκβολές του στη θάλασσα και τις διάφορες σημειακές θέσεις στις οποίες παρατηρούνται φαινόμενα ρύπανση και σύσκεψη με τον δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο σχετικά με την ρύπανση των ακτών
Επίσκεψη στην Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων – Σταθμός Βιολογικού Καθαρισμού Κατερίνης καθώς και στην περιφερειακή τάφρο από δημοτικούς συμβούλους για ενημέρωση και ταυτόχρονη κλήση στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας προκειμένου να δράσει άμεσα
Συνεχείς συναντήσεις προς ενημέρωση σχετικά με τα θέματα ρύπανσης του περιβάλλοντος
 • στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας
 • στην εισαγγελία πρωτοδικών
 • στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
 • στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Β. Ελλάδος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Συντονισμένες προσπάθειες συνεργασίας με τους σημαντικότερους τοπικούς τουριστικούς φορείς
Έγκαιρος προγραμματισμός και σχεδιασμός μέσω της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής με προσαρμογή στις νέες συνθήκες υγειονομικής κρίσεως
Συμμετοχή στο διακρατικό πρόγραμμα «Med Pearls» το οποίο φιλοξενήθηκε στην πόλη μας
Καμπάνια του Δήμου Κατερίνης με κεντρικό πυλώνα τον εσωτερικό τουρισμό λόγων των συνθηκών του COVID19
 • Δημιουργία ραδιοφωνικού spot προβολής
 • Ολοσέλιδες καταχωρήσεις διαφημιστικού υλικού σε εφημερίδες και περιοδικά πανελλαδικής εμβέλειας, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα
 • Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) διάρκειας 30 λεπτών για τηλεοπτική εκπομπή σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας
 • Δημιουργία promo για social media

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

-->