HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα σκυλιά της οικογένειας επιτέθηκαν στο 2 ετών παιδί και του ξερίζωσαν τους όρχεις

Ένα παιδί 2 χρονών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όταν του επιτέθηκαν οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί της οικογένειας, την ώρα που οι γονείς γιόρταζαν τα γενέθλιά του.

Ο μικρός Yegor βρέθηκε αναίσθητος μέσα σε μια λίμνη αίματος έξω από το σπίτι του, με τα γεννητικά του όργανα ακρωτηριασμένα.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα πρόσφατα στη μικρή πόλη Selydove της ανατολικής Ουκρανίας, όσο η οικογένεια ήταν στο σπίτι για το πάρτι των γενεθλίων του μικρού.

Οι μαρτυρίες ισχυρίζονται πως ο μικρός βγήκε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβουν, όσο η οικογένεια καθόταν στο τραπέζι.

Ο μικρός έπαιζε στην αυλή όταν τα δύο λυκόσκυλα-φύλακες κατάφεραν να βγουν από τον χώρο τους και να του επιτεθούν.

Η εθελόντρια Aleksandra Timoshchenkova, που βοήθησε την οικογένεια να μαζέψει λεφτά για να πάει ο μικρός στο νοσοκομείο, δήλωσε σε τοπικό μέσο, σύμφωνα με την «Daily Mail»: «Το αγόρι βρέθηκε αναίσθητο σε μια λίμνη αίματος. Τα σκυλιά συνέχιζαν να τον ξεσκίζουν».

Η ίδια είπε επίσης πως τα σκυλιά κατάφεραν να βγουν γιατί ο πατέρας δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα του χώρου τους.

Από την επίθεση, ο μικρός δέχτηκε σοβαρά πλήγματα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό, φέροντας σημαντικό τραύμα στη μηριαία αρτηρία. Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο παίδων της πόλης Ντνίπρο.

Η πεντάωρη επέμβαση φαίνεται να του έσωσε τη ζωή, αν και δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, παραμένοντας στην εντατική. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να του σώσουν κατόπιν το πόδι από τον ακρωτηριασμό.

Η αστυνομία ερευνά ήδη την υπόθεση και όπως όλα δείχνουν, ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες στους γονείς. Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Aleksandra Gavrilko: «Οι γονείς ανακρίνονται. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών».

Αν κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινές ως 3 χρόνια...




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια