HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΡΟΣΟΧΗ! Έγινε πριν λίγο στην Κατερίνη!!! Νεαρός 40χρονος, πλησιάζει ηλικιωμένους υποδυόμενος τον εφοριακό και προσπαθεί να τους εξαπατήσει!!!

Ένα ακόμη περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένου, μας καταγγέλθηκε ότι συνέβη σήμερα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στο κέντρο της Κατερίνης.

Συγκεκριμένα άνδρας γύρω στα 40, καλοντυμένος και ευγενικός, πλησίασε έναν ηλικιωμένο κύριο, που προφανώς παρακολουθούσε από πριν αφού ήξερε τ’ ονοματεπώνυμό του, μπήκε μαζί του στην πολυκατοικία που έμενε ο ηλικιωμένος, και στη συνέχεια προχώρησε στο ασανσερ.

Κατά την διάρκεια που βρισκόταν και οι 2 άνδρες στο ασανσέρ, ο 40χρονος συστήθηκε στον ηλικιωμένο κύριο ως εφοριακός, και του είπε πως ήλθε για να πάρει χρήματα για λογαριασμό του γιού του προκειμένου να πληρωθεί το παράβολο για την απαλλαγή φόρου του γιού. Το ποσό που ζήτησε από τον ηλικιωμένο ήταν 500 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άρχισε ν’ αντιλαμβάνεται ότι κάτι πήγανε στραβά, όταν ο δήθεν εφοριακός άρχισε να κάνει σκόντο και να κατεβάζει το ποσό στα 250 ευρώ. Μετά απ’ αυτό ο ηλικιωμένος άρχισε να φωνάζει δυνατά έξω από την εξώπορτα του διαμερίσματός του, ότι δήθεν ο γιος του ήταν στο διαμέρισμα.

Μετά απ’ αυτό ο 40χρονος δήθεν «φοροτεχνικός» χωρίς να χάσει χρόνο, μπήκε γρήγορα-γρήγορα ξανά στο ασανσέρ και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα πριν από περίπου μισή ώρα σε κεντρικότατο σημείο της Κατερίνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Πρόκειται μάλλον για απάτη. Έχετε τα μάτια σας και τ’ αυτιά σας δεκατέσσερα και αν αντιληφθείτε κάτι παρόμοιο, καλέστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια