Συνεδρίασε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας με τη νέα της σύνθεση και προχώρησε στην κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών της για την καλύτερη οργάνωση και προαγωγή του πολιτικού και οργανωτικού της έργου. Αναπληρωτής γραμματέας της Οργάνωσης αναδείχθηκε ο Στέφανος Παπακώστας . Ακολουθεί η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής και η κατανομή αρμοδιοτήτων ανά τομέα:
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ :
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ : ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ & ΥΓΕΙΑΣ : ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ : ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ : ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ : ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΗΝΑΣ
ΕΒΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ : ΤΣΙΑΜΠΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : ΚΟΣΙΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ :ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, κ. Κώστας Κιτιξής τόνισε στα μέλη της νεοσυσταθείσας Ν.Ε ότι « Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας δοκιμάζετε η πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου παραμένει επίκαιρη και ζωντανή. Χρέος μας είναι να δώσουμε νέα πνοή στη Δημοκρατική παράταξη, να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά και τους προοδευτικούς πολίτες για την Νέα Αλλαγή, που χρειάζεται ο τόπος».
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!