HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλπάζει ο κορονοϊός στην Πιερία - Αυξάνονται οι διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κατερίνης

Μόλις εχθές ανακοινώθηκε παράταση των μέτρων στην Πιερία μέχρι το τέλος Σπεπτεμβρίου με την κοινωνία να δυσανασχετεί και να διαμαρτύρεται, ενώ την ίδια στιγμή τα κρούσματα στην Πιερία ολοένα και αυξάνονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη απο εχθές το βράδυ, μετά τις επίσημες καθιερωμένες και καθημερινές πια ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα στην Ελλάδα, η Πιερία μετρά ήδη εννέα κρούσματα, και υπάρχουν φόβοι μέχρι το απόγευμα που θα βγει και πάλι η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τα κρούσματα θα φτάσουν διψήφιο αριθμό.

Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι αρκετά απ' αυτά πλέον νοσηλεύονται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κατερίνης, το οποίο θυμίζουμε ότι είναι επίσημα νοσοκομείο αναφοράς. Ο αριθμός των νοσηλεύομενων στη ΜΕΘ φαίνεται ν' αυξάνεται ανησυχητικά και να φανταστείτε ότι ο χειμώνας δεν ήλθε ακόμη.

Που οφείλεται το γεγονός; Προφανώς στο ότι ο κόσμος δεν πήρε σοβαρά τα μέτρα προστασίας που προτάθηκαν, και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα αν βγει κανείς μια μικρή βόλτα στο κέντρο της Κατερίνης μια οποιαδήποτε καθημερινή ημέρα και παρακολουθήσει την κίνηση.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως αν συνεχιστεί ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων στην Πιερία, τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ σύντομα, και πιθανότατα να χρειαστεί νέο lockdown για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Ευχής έργον θα είναι πάντως, να αποφευχθούν όλα αυτά για να μπορέσει ο τόπος να ξαναμπεί σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς του.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλό το άρθρο σας και συγχαρητήρια, πείτε μας όμως και πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι και είναι τόσο ανησυχητικό...Χωρίς να αναφέρεται αριθμό στις ΜΕΘ μας λέτε ότι είναι ανησυχητικό. Τώρα άλλα 9 κρούσματα σε 60.000 περίπου πολίτες, ναι θεωρώ και γώ ότι έχουμε πιάσει κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω αλήθεια πόσο θ' αλλάξει την πραγματικότητα αν εσείς ή ο υπόλοιπος κόσμος που ρωτάει, μάθει πόσοι διασωληνωμένοι υπάρχουν αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Η ουσία παραμένει η ίδια. Παρ' όλα αυτά θα σας πω μόνο τούτο. Αυτή την ώρα (19/9/2020 16:00) η κλινική covid στο Νοσοκομείο Κατερίνης είναι πλέον γεμάτη, και τα νέα κρούσματα στέλνονται στο εξής στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζω ότι μόλις πριν λίγο καιρό (λιγότερο απο μήνα) το Γ.Ν. Κατερίνης ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς covid-19, και πριν καλα-καλά κλείσει ο μήνας ήδη γέμισε. Αν λοιπόν ούτε και αυτό σας λεει κάτι, τότε λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για εσάς.

      Πρέπει να το χωνέψουμε όλοι πια! Ο covid μπήκε στην ζωή μας για τα καλά, και θα πρέπει να τον αποδεχθούμε για την ώρα και να μάθουμε να ζούμε μ' αυτόν και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας.-

      Καλό υπόλοιπο...

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!