Το πρωί τελέστηκε η πανηγυρική δοξολογία στον καθεδρικό ναό της Θείας Αναλήψεως και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της ελευθερίας στη πλατεία Ελευθερίας παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας. Την επέτειο της απελευθέρωσης τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης κ. Καράογλου.
Έντονη ήταν η απουσία της μαθητικής παρέλασης και των χορευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων από τον φετινό εορτασμό της απελευθέρωσης.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!