Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας "myBusinessSupport" (www.aade.gr/mybusinesssupport), της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής καλούνται να υποβάλουν αίτηση χορήγησης της χρηματοδοτικής ενίσχυσης.
Η προθεσμία υποβολής της αίτησης για τη χορήγηση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ λήγει τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020.
Η καταβολή της ενίσχυσης στους πρώτους δικαιούχους θα ξεκινήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Συνολικά, η διαθέσιμη χρηματοδότηση από τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ανέρχεται στα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ 174.027 επιχειρήσεις έχουν καταθέσει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες των δικαιούχων, ο τρόπος προσδιορισμού του ύψους της ενίσχυσης και οι σχετικές διαδικασίες έχουν καθοριστεί με την Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΓΔΟΥ 233/10-10-2020 (ΦΕΚ 4471/Β΄/11-10-2020).
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!