HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προσοχή: Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 26/10 λόγω κορονοϊού – Η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία- Κλειστό τμήμα και στην Κατερίνη


ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10/2020 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Περισσότερα από 305 τμήματα σε σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 26/10/2020 αλλά και τις επόμενες μέρες.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10/2020: Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, συνεχώς μεγαλώνει… Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα κρατήσουν κλειστά τμήματα σε σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, αλλά και τις επόμενες μέρες.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10/2020: Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Παιδείας έχει στον “αέρα” μια σελίδα (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια