HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιβάτης λεωφορείου κλοτσά κορίτσι στο πρόσωπο επειδή δεν φορά μάσκα


Ερασιτεχνικό βίντεο έπιασε τη στιγμή που ένας εξαγριωμένος επιβάτης λεωφορείου κλοτσά μια κοπέλα στο πρόσωπο επειδή δεν φορά μάσκα.
Το περιστατικό έχει και συνέχεια, εξίσου βίαιη. Άλλος επιβάτης τον ρίχνει κάτω και τον χτυπά, απειλώντας να τον «σκοτώσει», για τη φραστική και σωματική επίθεση στην έφηβη.

Αυτά έλαβαν χώρα σε διώροφο λεωφορείο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, όταν ένα ζευγάρι άρχισε να μαλώνει με μια κοπέλα επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Από το ρεπορτάζ της «Birmingham Mail» μαθαίνουμε πως ο άντρας είπε στο κορίτσι: «Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά ο ιός είναι πιο κοινός σε μαύρους και Ασιάτες. Φόρεσε τη @@ μάσκα σου».

Η συνοδός του συνέχισε: «Γιατί πρέπει να ανεβαίνω στο λεωφορείο και να ανέχομαι εσένα να κάθεσαι δίπλα μου χωρίς μάσκα; Το μεταδίδεις, το μεταδίδεις στους ανθρώπους».

Το ζευγάρι σηκώνεται μετά για να κατέβει από το λεωφορείο και ο άντρας κλοτσά την κοπέλα στο πρόσωπο. Δέχεται κατόπιν την επίθεση ενός άλλου επιβάτη που τον ρίχνει στο πάτωμα. «Τι @@ κάνεις;», ουρλιάζει, βρίζοντάς του και λέγοντας «θα σε σκοτώσω».

Αφού τον πατήσει στο κεφάλι, τον ρίχνει τελικά έξω από το λεωφορείο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα πως «ερευνούμε ένα περιστατικό με μια έφηβη που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση. Έχουμε μιλήσει στο κορίτσι και ερευνούμε το υλικό από το κινητό τηλέφωνο που ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα»...





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια