HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους σε Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα, Κιλκίς, Ημαθία


Βάσει του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 λήγει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους πέντε νομούς.

Λήγει από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, το μέτρο της υποχρεωτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους σε πέντε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, που είχαν τεθεί σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων στο πλαίσιο της προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

Βάσει του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 που παρουσιάστηκε εχθές στην τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και τίθεται σε εφαρμογή από την προσεχή Δευτέρα, οι πολίτες και επισκέπτες των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Κιλκίς και Ημαθίας υποχρεούνται να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και εξωτερικούς εφόσον υπάρχει συγχρωτισμός.

Υπενθυμίζεται πως οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας και Χαλκιδικής εντάσσονται στο επίπεδο 2, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο επίπεδο 3.


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εδω αλλιώς τα λεει...!!!
    Δεν πεταμε καμια μασκα ...απλα φοριετε εξω μονο οταν εχει συγχρονισμο και οχι οπως ηταν μεχρι τωρα...τα υπολοιπα ειναι σκληρα μετρα επιπεδο 3
    Δεν αλαξε κατι προς το καλυτερο απλα Τελος η μασκα σε εξ.χωρους ....δηλαδη που βλεπεις τον αλλο δε φοραει κρανος με το μηχανακι αλλα εχει μασκα στη μουρη

    https://www.meapopsi.gr/2020/10/blog-post_15.html?m=1&fbclid=IwAR1U0IP587zHM2-TUmr82UxL7wuqtNfJ9Mnsge5aivMiILG6sJ62zW7av48#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!