HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και μέντα


Νόστιμη και εύκολη συνταγή έτοιμη σε πολύ λίγη ώρα
Υλικά
  • 350 γρ. ριγκατόνι
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 μικρά κολοκυθάκια, ψιλοκομμένα σε μισοφέγγαρα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί πεκορίνο τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέντα ψιλοκομμένη
  • 1 κ. σ. χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι για περίπου 3- 4 λεπτά.
  3. Προσθέστε τα κολοκυθάκια και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για 10- 12 λεπτά.
  4. Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, καλύψτε με τα κολοκυθάκια και το πεκορίνο και συμπληρώστε με δύο κουταλιές από το νερό που χρησιμοποιήσατε για να βράσετε τα ριγκατόνι, μέχρι να καλύψετε τα ζυμαρικά.
  5. Προσθέστε τη μέντα και το χυμό λεμόνι και ανακατέψτε καλά.
  6. Σερβίρετε με τριμμένο πιπέρι και επιπλέον τυρί (προαιρετικά).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια