Υλικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 3 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε τα φιλέτετα σολομού σε ένα αλουμινόχαρτο μέσα σε ταψί.
- Απλώστε μια λεπτή στρώση μουστάρδας πάνω στο κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε.
- Γαρνίρετε με την τριμμένη φρυγανιά και αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να τσιμπιέται εύκολα με ένα πιρούνι.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!