HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μητσοτάκης, λέει, δεν βρήκε ρούτερ στο Μαξίμου. Δηλαδή τι; Το Μαξίμου δεν είχε ίντερνετ;


Γι' αυτό αγόρασε ένα καινούριο που κόστισε 22.000 ευρώ; Μα πόσο στοιχίζουν πια αυτά τα ρούτερ;;;
Μάθαμε σήμερα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε ρούτερ στο Μαξίμου όταν «μετακόμισε» εκεί μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος με ιδιαίτερο ύφος στην τριτολογία του και προκειμένου ν’ απαντήσει σε ένα ανέκδοτο που είχε πει προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως όταν φεύγει ένας πρωθυπουργός αφήνει στον επόμενο τρεις επιστολές για τις επόμενες δύσκολες στιγμές που θα έρθουν. Η πρώτη λέει «ρίξ’τα στον προηγούμενο», η δεύτερη λέει «ρίξ’ τα στον υπουργό» και η τρίτη «ετοίμασε τις δικές σου επιστολές».

«Εσείς είστε στο πρώτο στάδιο, πολύ σύντομα θα φτάσετε στο δεύτερο, δεν ξέρετε πόσο γρήγορα θα φτάσετε στο τρίτο», του είπε χαρακτηριστικά.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε: «εγώ δεν βρήκα επιστολές κ. Τσίπρα. Ούτε ρούτερ βρήκα στο Μαξίμου».


Αγόρασε όμως άλλο για να καλύψει τις ανάγκες του.

Πόσο έκανε; 22.000 ευρώ, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με υπογραφή του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η σχετική έγκριση έγινε τον Οκτώβριο του 2019, λίγους μήνες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, Ειδικός Φορέας 1023-602-0000000, λογαριασμός 3120301001, οικ. έτους 2019, για την προμήθεια εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού και λογισμικού ασφαλείας δικτύων.

Δείτε την απόφαση στη Διαύγεια:



Πηγή: altsantiri.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια