HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καταγγελία από την κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» για αριστερή τραγουδίστρια που έφερε τη δημοτική αστυνομία: «Λυπάμαι για σένα»


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από την κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» λέει πως γνωστή τραγουδίστρια και μάλιστα αριστερών πεποιθήσεων, κάλεσε τη δημοτική αστυνομία επειδή μοίραζαν φαγητό σε άπορους...
Αίσθηση προκαλεί η «καταγγελία» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Του ανθρώπου, θυμίζουμε, που το 2011 ξεκίνησε την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους, εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων.

Όπως έγραψε, λοιπόν, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μια γνωστή τραγουδίστρια και μάλιστα αριστερών πεποιθήσεων, εμφανίστηκε «με την τζιπάρα της» και αφού ρώτησε αν έχουν άδεια, που μοιράζουν φαγητό σε άπορους, πριν καν πάρει απάντηση, έφυγε και κάλεσε τη δημοτική αστυνομία...

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολυχρονόπουλος αναφέρει:

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπάρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγαμε μάσκες γάντια και αντισηπτικά στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντας τους να τηρούν τις αποστάσεις με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, χρειάζεται άδεια για αυτό, και φεύγει μετριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε.

Και μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται 2 μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας για να μας ζητήσουν άδεια για αυτό που κάνουμε, που μας είπαν κιόλας ότι κρατάμε όλα τα μέτρα και παρόλα αυτό μας είπαν να σταματήσουμε, όταν τους είπα ότι πι κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων στέλνουν ανθρώπους σε εμάς να παίρνουν φαγητό μου είπαν απλά ότι τους έγινε καταγγελία από κάτοικο της περιοχής. 

Λυπάμαι για τον εαυτό σου Δ.Γ που σε ενοχλεί η εικόνα ταλαιπωρημένων ανθρώπων και όχι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλες δομές ανοιχτές για να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητό. Κρίμα τα τραγούδια που σου έδωσαν άνθρωποι να τραγουδήσεις».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια