Εύκολο και νόστιμο σνακ
Υλικά
- 250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή ψιλοκομμένη
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 230 γρ. γάλα
- 50 γρ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο
- 1 1/2 κ. σ. θυμάρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Τοποθετήστε χάρτινες θήκες σε ένα ταψάκι για μάφινς.
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό μπρίκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το θυμάρι, το μπαχάρι, την πάπρικα και την τριμμένη γραβιέρα.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αβγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και ρίξτε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι.
- Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες και ψήστε για περίπου 23 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!