HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αλμυρά μάφινς με γραβιέρα και κόκκινη πιπεριά


Εύκολο και νόστιμο σνακ
Υλικά
  • 250 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή ψιλοκομμένη
  • 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 230 γρ. γάλα
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 1 αβγό
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. γλ. μπαχάρι τριμμένο
  • 1 1/2 κ. σ. θυμάρι
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε χάρτινες θήκες σε ένα ταψάκι για μάφινς.
  3. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό μπρίκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
  4. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το θυμάρι, το μπαχάρι, την πάπρικα και την τριμμένη γραβιέρα.
  5. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το αβγό με το γάλα και το λιωμένο βούτυρο και ρίξτε το μείγμα σε εκείνο με το αλεύρι.
  6. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  7. Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα στις θήκες και ψήστε για περίπου 23 λεπτά.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια