HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγωδία στην Κατερίνη: Η συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη και της Άννας - Έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ενός χρόνου


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την τραγωδία στην Κατερίνη, με τον σύζυγο της 29χρονης που είχε χάσει τη ζωή της από αλλεργικό σοκ να καταλήγει ένα χρόνο αργότερα, αφήνοντας πίσω του το μόλις ενός έτους παιδάκι τους.
Η 29χρονη Άννα από την Μεσαία Μηλιά της Κατερίνης είχε φύγει από τη ζωή στις 28 Νοεμβρίου 2019, έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ αφού λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ένα χρόνο παρά μια μέρα μετά φεύγει από τη ζωή και ο σύζυγος της Γιάννης, ολοκληρώνοντας το οικογενειακό δράμα.

Το ζευγάρι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτούσε συχνά πυκνά ο 37χρονος στο Facebook φαινόταν ιδιαίτερα αγαπημένο. Η τοπική κοινότητα της περιοχής όπου ζούσε το ζευγάρι είναι συγκλονισμένη από τις μοιραίες εξελίξεις.
Τραγωδία κατερίνη

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η άτυχη γυναίκα υπέστη ανακοπή καθώς μετά την καισαρική τομή στην οποία υπεβλήθη την χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η οικογένειά της, ήταν αλλεργική.

Στο Ιπποκράτειο όπου διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Κατερίνης διαπιστώθηκε ότι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς το επόμενο πρωί η Άννα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.


Τραγωδία Κατερίνη


"Σου υπόσχομαι αγάπη μου ότι θα σταθώ σαν πατέρας και σαν μάνα για το μωρό μας"

Συντετριμμένος από το χαμό της συζύγου του, ο 37χρονος προσπάθησε να φανεί δυνατός για το νεογέννητο παιδί τους. Σε μια ανάρτηση που σπάει καρδιές, λίγες ημέρες μετά το χαμό της αγαπημένης του, ο Γιάννης της υπόσχεται ότι θα σταθεί σαν μάνα και σαν πατέρας για το μωρό του.

Τραγωδία Κατερίνη
"Αγάπη μου δεν προλάβαμε να χαρούμε το ευχάριστο γεγονός. Αυτό το μωρό το περίμενες πως και πως και δεν το είδες καν. Σου υπόσχομαι αγάπη μου ότι θα σταθώ σαν πατέρας και σαν μάνα για το μωρό μας. Και θα είσαι ευτυχισμένη από εκεί ψηλά. Καλό παράδεισο καρδούλα μου όμορφη. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου Άννα μου", έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.



Ωστόσο, η μοίρα στάθηκε ιδιαίτερα σκληρή ξανά για την οικογένεια και για τον ίδιο το Γιάννη. Μια ημέρα πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το χαμό της συζύγου του, έφυγε από τη ζωή και ο ίδιος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, αφήνοντας πίσω το παιδί του που σήμερα είναι ενός έτους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια