HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανταχού παρών o Κώστας Κουκοδήμος!!! Aκούει, διαβάζει, απαντάει και λύνει προσωπικά, τα προβλήματα των δημοτών του.


Πολύ πιθανό να μη γνωρίζουν όλοι το περιστατικό στο οποίο θα αναφερθώ καθώς δεν έχει όλος ο κόσμος λογαριασμό στη πλατφόρμα του facebook (σπάνιο μεν πιθανό δε).
Εντόπισε που λέτε χθές η δαιμόνια ομάδα της Κapa-Νews μία σύντομη “συνομιλία” του Δημάρχου κ. Κώστα Κουκοδήμου και του γνωστού σε όλους μας συνδημότη Χάρη Αναστασίου (πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας παιδιών “Βενιαμίν”) σε ανάρτηση του κ. Χάρη Αναστασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Προχθές το βράδυ (3/11/2020) ο συνδημότης μας κ. Χάρης Αναστασίου, ο οποίος είναι και ιδρυτής του γνωστού σε όλους μας Συλλόγου Προστασίας παιδιών “Βενιαμίν”, ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία μ' ενα σχόλιο που αφορούσε την συμπεριφορά ενός δημοτικού υπαλλήλου, όταν ο ίδιος του είχε κάνει παρατήρηση γιατί είχε παρκάρει παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα η ανάρτηση του κ. Αναστασίου έκλεινε με την φράση: “Ιδού το όχημα. Δήμαρχε. Παρακαλούμε, εμείς που αγαπάμε την πόλη μας και τον δήμαρχό μας, οι υπάλληλοι να δίνουν καλό παράδειγμα.” (βλέπε φωτογραφία)


Ακολούθησε μια... “βροχή” απο αρνητικά σχόλια για το περιστατικό. Μεχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι περίεργο. Το περίεργο ξεκινάει απο την στιγμή που στο χώρο των σχολίων, μία ώρα περίπου αργότερα, εμφανίστηκε ο ίδιος ο δήμαρχος απαντώντας:
Συμφωνω αύριο θα μάθω ποιος υπάλληλος είναι και θα γίνουν συστάσεις !!!!” (βλέπε φωτο)


Ο Δήμαρχος Κατερίνης δηλαδη, με τις τόσες έγνοιες και ασχολίες που έχει καθημερινά, γιατί κακά τα ψέματα, η διοίκηση ενός Δήμου, και μάλιστα σαν αυτόν της Κατερίνης, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί και στο facebook τις αναρτήσεις των δημοτών που αναρτούν προβλήματα της πόλης; Μπράβο του και σίδερο στη μέση του, του ανθρώπου! Ειλικρινά, μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα, αυτό το γεγονός!!!

Όμως το θέμα δεν έληξε εκεί. Υπήρξε και συνέχεια. Την επόμενη μέρα, επανέρχεται ο Δήμαρχος με νέα ανάρτηση, συνοδευόμενη αυτή την φορά με φωτογραφία, γράφοντας: “Αγαπητέ Χάρη, υπενθύμισα στον εργαζόμενο τον οποίο κάλεσα σήμερα το πρωί στο γραφείο μου, οσα ζήτησα από όλους εργαζόμενους του δήμου από την πρώτη ημέρα. Ευγένεια προς τους δημότες και να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα.” (βλέπε φωτογραφία)


Τώρα που γνωρίζετε όλο το περιστατικό, τι λέτε; Συμφωνείτε ότι ήταν άξιο αναφοράς; Έτσι μπράβο! Τελικά απο κάτι τέτοια μικρά περιστατικά, μπορεί κανείς να βγάλει αρκετά ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν κάποιου. Προσωπικά, όλο το περιστατικό το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο! Ίσως έχει ξαναγίνει σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, γι' αυτό και θεώρησα σωστό να το αναφέρω.

Τώρα βέβαια, θ' αρχίσουν να μου την... “πέφτουν” οι άσπονδοι “φίλοι” μου που ανέφερα το περιστατικό. Απάντω λοιπόν προκαταβολικά, πως είναι αρχή μου να είμαι πάντα (ή τουλάχιστον να προσπαθώ) ακριβοδίκαιος στις κριτικές μου. Ν' αποδίδω τα του καίσαρος τω καίσαρι. Όχι μόνο κριτική στα λάθη, αλλά και στα σωστά! Αυτό μου υπαγορεύουν το ήθος μου και οι αρχές μου.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια