HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ρόδος: Αντιμέτωπος με 20 μηνύσεις ο γυναικολόγος αρπακτικό - Έφτασε η ώρα να απαντήσει


Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ρόδου φτάνει στην κoρύφωσή της. Ο γυναικολόγος που καταγγέλλεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις πελάτισσές του θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη και θα απαντήσει στις 20 μηνύσεις που του έχουν υποβληθεί την Παρασκευή που έρχεται.

Για την ημέρα αυτή προσδιορίστηκε από τον Πταισματοδίκη Ρόδου η λήψη έγγραφων εξηγήσεων από τον καταγγελλόμενο με 20 μηνύσεις, για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο δρόμος των μηνύσεων απ’ ό,τι φαίνεται προμηνύεται ακόμα πολύ μακρύς και η θέση του γυναικολόγου δείχνει διαρκώς να δυσχεραίνει καθόσον ο όγκος των καταγγελιών που θα κληθεί να απαντήσει είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ποια θα είναι η υπερασπιστή του γραμμή, τι θα απαντήσει σε όλες αυτές τις γυναίκες και πώς θα δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες, που όμως σύντομα θα συνενωθούν σε μια. Πιο συγκεκριμένα η μια δικογραφία περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, η δεύτερη 5 και η τρίτη 3.

Οι δύο τελευταίες μηνύσεις

Νεότερες πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας αναφέρουν ενδεικτικά ότι η τελευταία μήνυση υποβλήθηκε από μια 25χρονη πελάτισσα του εν λόγω γιατρού, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο. Η μήνυση υποβλήθηκε μέσω της πρεσβείας της Χώρας μας, στην Ολλανδία.

Η 25χρονη, που φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε σε ηλικία 21 ετών στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον καταγγελλόμενο ιατρό στις αρχές του έτους 2016 για να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας στα γεννητικά της όργανα και διατείνεται ότι την εξέτασε χωρίς την χρήση γαντιών, ότι τις μιλούσε με άσεμνο τρόπο και ότι ασέλγησε με το χέρι του εις βάρος της.

Η αμέσως προηγούμενη, 19η, μήνυση υποβλήθηκε από την δικηγόρο κ. Εύη Αρνιθενού, για λογαριασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου.

Καταγγέλλει ότι τον Οκτώβριο του 2019 επισκέφθηκε τον μηνυόμενο μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της για να υποβληθεί στον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο.

Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε μέσα στο εξεταστήριο και ήταν ο μηνυόμενος γιατρός ο οποίος σηκώθηκε από το γραφείο του και όπως διατείνεται, την έσφιξε στην αγκαλιά του γεγονός που την παραξένεψε.

Στη συνέχεια, όπως διατείνεται, κάθισε για εξέταση, όπως της υπέδειξε και άρχισε να την εξετάζει διεισδύοντας τα δάχτυλά του στην κολπική περιοχή της κάνοντας περίεργες αισθησιακές κινήσεις.

Η εξέταση, όπως η ίδια περιγράφει, κράτησε πολλή ώρα και της προκαλούσε έντονη δυσφορία και πόνο.

«Ποια στάση σου αρέσει… Σε ποια στάση απολαμβάνεις το σέξ;»

Οι κινήσεις που έκανε με τα δάκτυλα του, όπως ισχυρίζεται, ήταν αισθησιακές και παρέπεμπαν καθαρά σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική ψηλάφηση.

Κατά την διάρκεια της ανωτέρω άβολης εξέτασης άρχισε όπως υποστηρίζει να την ρωτάει:

«Ποια στάση σου αρέσει… Σε ποια στάση απολαμβάνεις το σέξ;».

Η μηνύτρια αναφέρει ότι ένιωσε τεράστια ντροπή και αμηχανία με αυτή την ερώτηση και απλά απάντησε ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχει κάποια προτίμηση.

Στη συνέχεια την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε οργασμό και αν μπορεί να καταλάβει πότε τελειώνει στην ερωτική πράξη. Το μόνο που του ξαναείπε τότε ήταν «γιατρέ να τελειώνουμε με την εξέταση γιατί πονάω πολύ».

Ισχυρίζεται ακόμη ότι όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ντυθεί και ενώ ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω την αγκάλιασε πολύ σφικτά και κόλλησε το σώμα του πάνω της για πολλή ώρα πράγμα το οποίο της δημιούργησε έντονη αμηχανία, στρες και φόβο.

Πριν φύγει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, σηκώθηκε ξανά ο μηνυόμενος από την καρέκλα του, την αγκάλιασε σφικτά, της έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι και της είπε να μη ξεχάσει να του στείλει μήνυμα στο “viber”.

H μηνυόμενη αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νιώθει απαίσια με όσα έκανε εις βάρος της ο μηνυόμενος κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει ψυχικά και νιώθει φόβο να επισκεφθεί ξανά άντρα γυναικολόγο.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια